Haberler

Ünlü Yorumcu Rıdvan Dilmen: Rakip Kimi İstersin Deseler Ben Galler Derdim

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen bir televizyon yayınına bağlanarak, "Rakip olarak kimi istersin deseler ben Galler'i isterdim" dedi.

A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti'ni yenerek umutlarını sürdürdüğü maçın ardından Rıdvan Dilmen NTV'de canlı yayına bağlanarak maç ile ilgili yorumlarını paylaştı.

Rıdvan Dilmen, "Ben 60'a kadar 1-0'ı koruruz inşallah diye düşündüm. Son 10 dakika maç oynanmayacaktı zaten Çekler bırakacaktı tamamen. Hatta Sivok'u bile santrafor oynatabilirlerdi. Kaldı ki orta sahadan bir oyuncu çıkarıp ikinci santraforu sokunca bence biz anahtarı orada açtık. İnşallah bugün Belçika da kaybetmez.

"ÜÇÜNCÜLÜK RAKİBİMİZ ÇEKLERDİ"

Turnuvanın içinde olduğumuz için mutluyuz. Çocuklar da moralli. İnşallah bugün akşam da iyi sonuç çıkar bizim adımıza. Gruba baktığımız zaman üçüncülük mücadelesi Çek Cumhuriyeti ile bizim aramızda gözüküyordu. Biz olduk. Senaryo ancak böyle doğru gidebilir ve doğru gitti.

"BEN RAKİP OLARAK GALLER'İ İSTERİM"

Ben İrlanda'yı hiç beğenmedim. Elenmesine rağmen Ukrayna fena bir takım değil. Galler'e gelince en önemli oyuncuları 7 numaralı oyuncu. Oyun kurucu niteliğinde oynuyor. Yani rakip olarak kimi istersin deseler ben Galler'i isterdim. Net söyleyeyim bunu. Çünkü Rusya maçı aldatıcı olabilir. Rusya'nın elenmesi gerekiyordu. Almanlar geleceğine Galler'in gelmesi A Milli Takım için bir avantaj..." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Çek Cumhuriyeti Rıdvan Dilmen Galler Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500

Yorumlar (1)

girilmez:

istemeye devam et

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title