Haberler

ÜNİLİG Oryantiring Türkiye Şampiyonası Sivas'ta sona erdi

Güncelleme:

Sivas'ta düzenlenen ÜNİLİG Oryantring Türkiye Şampiyonası sona erdi. Heyecan dolu şampiyona sonunda dereceye giren takımlara madalya ve kupa takdim edildi.

- ÜNİLİG Oryantiring Türkiye Şampiyonası sona erdi

SİVAS - Sivas'ta düzenlenen ÜNİLİG Oryantring Türkiye Şampiyonası sona erdi. Heyecan dolu şampiyona sonunda dereceye giren takımlara madalya ve kupa takdim edildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Merkezi Amfide gerçekleştirilen ödül törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, antrenörler ve sporcular katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, "Bu müsabakanın, hem Üniversitemiz hem de şehrimiz için saygın bir yeri oldu. İlerleyen yıllarda da bu müsabakaların devam etmesini istiyoruz" dedi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu ise, dereceye giren ekipleri kutlayarak, "Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin ev sahipliğinde yapılan bu organizasyon sorunsuz tamamlandı. Başta Rektör olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Tunç: "Güzel bir şampiyona oldu"

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç da, güzel bir şampiyonaya ev sahipliği yaptıklarını belirterek, "Şampiyonanın kazasız belasız şekilde sona ermesinden dolayı mutluyuz. Sporcularımız, burada birbiriyle etkileşimde bulunup, şehrimizin tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret ederek bilgi sahibi oldular. İnşallah kendilerini en güzel şekilde memleketlerine uğurlarız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ödül töreni yapıldı. Kadınlar takım sıralamasında İstanbul Teknik Üniversitesi şampiyon oldu. Hacettepe Üniversitesi ikinci, Uludağ Üniversitesi de üçüncü oldu. Erkekler kategorisinde İstanbul Teknik Üniversitesi yine şampiyonluğa uzandı. Ortadoğu Teknik Üniversitesi ikinci ve Anadolu Üniversitesi ise üçüncü oldu.

Kupa ve madalyaların verilmesinin ardından tören, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Sivas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title