Haberler

Ümit Özat'tan çok ağır suçlama! "FETÖ'nün mimarı" diyerek Emre Belözoğlu'nun ismini verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat, Emre Belözoğlu ve Uğur Tütüneker için çarpıcı iddialarda bulundu. Özat yaptığı açıklamada iki isme ağır suçlamalarda bulunurken, "Bunlar FETÖ'nün mimarı. Uğur ile Emre mucidi." ifadelerini kullandı.

YouTube'da yayın yapan 3F Spor kanalına açıklamalarda bulunan Ümit Özat, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın "FETÖ'cü hakemleri temizleyin" çağrısına çok sert tepki gösterdi. Sancak'a "Uğur Tütüneker ile neden çalıştın" derken, Tütüneker ve Emre Belözoğlu'nu "FETÖ'nün mimarları" olmakla suçladı.

Ümit Özat'tan çok ağır suçlama! 'FETÖ'nün mimarı' diyerek Emre Belözoğlu'nun ismini verdiUğur Tütüneker

"KİMİN AKLANIP AKLANMADIĞINI BİLİYORSAN ÇIK AÇIKLA"

Ümit Özat yaptığı açıklamada, "Murat Sancak çıkmış Uğur Tütüneker FETÖ'den aklandıktan sonra ben onu aldım diyor. Sen onu gel benim külahıma anlat. Uğur Tütüneker, FETÖ'den aklandıysa FETÖ'cü dediğin hakemlerin hepsi o zaman aklandı. Onlara niye söylüyorsun. Sen Uğur'la çalışıyorsun, diğeri Emre Belözoğlu ile çalışıyor. Ondan sonra ikinizde çıkıp diyorsunuz ki futbolda FETÖ var. Bunlar FETÖ'nün mimarı. Uğur ile Emre mucidi. Nereden biliyorsun aklandığını. Kimin aklanıp aklanmadığını biliyorsan çık açıkla." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Emre Belözoğlu Uğur Tütüneker Ümit Özat Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (6)

Belmondoengin:

Konuşmak yerine zamanında iyi top oynasaydın yeterliydi...şimdi gündeme gelmek için her yolu deniyorlar

24
8
yanıtYanıtla
Kadir can:

Haberi görünce programa bakayım dedim. Ümit hoca daha ne bombalar patlatmış valla helal olsun. 3Fspor aynen devam??

15
13
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

emre fenerde oynadığı dönem neden bunları dile getirmedin özat bey.

24
3
yanıtYanıtla
Emre Guler:

senı hıc sevmezdım ama yanılmısım sen adam gıbı adammıssın helal olsun

5
7
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

ya kardesım sıze ne oluyor bıraz gundem dısı oldunuzmu nereden ne yapacagınızı bılmıyonuz.aslında sen boyle dıyorsun ya senı ıcerı almaları lazım.ıspat edemessen ne olur pekı.

8
2
yanıtYanıtla
OKUR:

gündem olmak için saçmalamayacaksın kardeşim,,sen spor adamısın güya işinle gündem olmaya çalış

4
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title