Haberler

Ümit Milli Takım, Malta'ya Gitti

Güncelleme:

Ümit Milli Futbol Takımı, 2015 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde 5 Eylül Cuma günü deplasmanda Malta ile yapacağı maç için bu ülkeye gitti.

Ümit Milli Futbol Takımı, 2015 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde 5 Eylül Cuma günü deplasmanda Malta ile yapacağı maç için bu ülkeye gitti.

Teknik direktör Abdullah Ercan yönetimindeki ay-yıldızlı ekip, Atatürk Havalimanı'ndan kalkan uçakla Malta'ya hareket etti.

Milliler, Malta maçından sonra gruptaki diğer rakiplerinden İsveç ile 9 Eylül Salı günü deplasmanda oynayacağı maç için önce Danimarka'ya, oradan da İsveç'e geçecek.

Ümit Milli Futbol Takımı'nın 20 kişilik aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Emrah Başsan, Ozan Evrim Özenç (Antalyaspor), Okan Alkan (Balıkesirspor), Kerim Frei Koyunlu, Atınç Nukan (Beşiktaş), Ömer Kahveci (Bucaspor), Oğuzhan Berber (Çaykur Rizespor), Hakan Çinemre (Fenerbahçe), Muhammed Demirci (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Muhammet Demir (Gaziantepspor), Ahmet Yılmaz Çalık, Uğur Çiftçi (Gençlerbirliği), Enes Ünal (Bursaspor), Enver Cenk Şahin (İstanbul Başakşehir), Alpaslan Öztürk (Kasımpaşa), Okay Yokuşlu (Kayserispor), Ömer Ali Şahiner (Torku Konyaspor), Yusuf Erdoğan (Trabzonspor), Bilal Başaçıkoğlu (Feyenoord Rotterdam), Salih Uçan . - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Abdullah Ercan Eylül Malta Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title