Haberler

Efsane isim Ümit Davala, ameliyat oldu

Güncelleme:

Galatasaray ve Türk Milli Takımı'nın efsanevi ismi Ümit Davala, geçirdiği beyin damarı tıkanıklığı ve tedavi süreci hakkında bilgi verdi. Geçtiğimiz salı günü yaşadığı görme bozukluğu ve diğer şikayetler sonucu hastaneye başvuran Davala'nın beyin damarlarından birinde tıkanıklık tespit edildi. Gerekli tetkiklerin ardından tedavi uygulanan Davala, taburcu edildiğini belirtti ve kendisine destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

Süper Lig devi Galatasaray'ın ve Türk Milli Takımı'nın önemli isimlerinden Ümit Davala, beyin damarlarından birisinin tıkandığını ve ameliyat olduğunu açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

50 yaşındaki eski oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hastalığı ve tedavi süreciyle ilgili paylaşımda bulundu.

TABURCU EDİLDİ

Davala, geçtiğimiz salı günü şiddetli görme bozukluğu ve bazı şikayetler nedeniyle gittiği hastanede beyin damarlarından birinde tıkanıklık tespit edildiğini söyledi. Efsane isim gerekli tetkiklerin yapılmasının ardından tedavi uygulandığını ve taburcu edildiğini açıkladı.

Efsane isim Ümit Davala, ameliyat oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ümit Davala Galatasaray Ameliyat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title