Haberler

    Ümit Davala, Derbi Sonrası Basın Toplantısına Katılmadı

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 1-0 yendiği mücadelenin ardından Galatasaray Teknik Sorumlusu Ümit Davala, basın toplantısına katılmadı.

    Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından Galatasaray Teknik Sorumlusu Ümit Davala, basın toplantısına katılmadı.

    Teknik direktör Fatih Terim'in cezasından dolayı bugün takımın başında sahaya çıkan Ümit Davala, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılım göstermedi ve takım otobüsüyle stattan ayrıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ümit Davala Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (23)

    FB1907:

    ağlayacaksanız oynamayalım diycem de hep ağlıyosunuz be birader :)))

    13
    17
    yanıtYanıtla
    kanarya sevenler derneği:

    küme düşmeyin olur mu

    yanıt7
    yanıt4
    Kimse:

    Sen hangi kapının itisin? Seviyenize bakın, bize laf söyleyebilmeniz için daha çooook level atlamanız lazım. Çoook fırın ekmek lazım çooooook

    yanıt2
    yanıt0
    UA:

    Bunlar hala nasıl konuşabiliyor. küme de kalın diyecem de zaten şike yapıp kalırsınız sıkıntı yok

    yanıt4
    yanıt1
    kara kartal:

    maçın özeti. Maç sonunda çalan kına gecesi şarkısına kızmışlar. Ne var bunda kızacak. Gelin kız kırmızıları, sarıları giymiş süslenmiş gelmiş damadın evine. Kına gecesi düzenlemeden gerdeğegirersen ayıp olur geselilere. İyi ki Beşiktaş 1 attıda gelin zorlanmadı düğün güzeldi. Gelin her pozisyondan sonra ağladı o kötüydü. Bu kadar ağlamayın bir taneden bişey olmaz

    14
    12
    yanıtYanıtla
    aslannnn:

    klasik besıktas taraftarı o posızyonlar sıze verılmeseydı karı gıbı aglardınız burda

    yanıt5
    yanıt5
    Karga gag:

    Hep ağlayan hakem hakem deyip duran kara kargalar alnınızın akı ile yenin de görelim gag gug kafqlılar

    yanıt1
    yanıt0
    Livetv:

    Sportmenlik sıfır. . . Yenilince ağlamalar başlıyor hemen. . . Spor bu yenmek var yenilmek var. . . Geçen senelerde hakemlerle kazandıklarınıza sayın. . . Bu maçta da VAR olmasa yine Cüneyt gözünün önündeki penaltıyı vermeyecek el olan pozisyona penaltı vererek BJK''yi kahredecekti. . . En azından bu şekilde adil oluyor. . .

    5
    6
    yanıtYanıtla
    İste:

    Var sistemi gelince Fenerbahçe'' nin kaçıncı olduğunu gördük. Var'' ın kime fayda sağladığı kanıtlı bir şekilde aşikar. . .

    yanıt1
    yanıt1
    Yorumsuz:

    Bjk başkanı 3-4 hafta önce toplantı yaptı var tff ve hakemlerle ilgili. Medel haksız sarı gördü diye. Sonrası malum. 3 3 geliyor puanlar. Kayseriden;)

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title