Haberler

Uğurcan Çakır Al Nassr'a mı gidiyor? Uğurcan Çakır hangi takıma gidecek?

Güncelleme:

Geçen sezon Trabzonspor'un şampiyonluğa ulaşmasında büyük pay sahibi olan Uğurcan Çakır'ın sürpriz talipleri var. Milli eldiven, önümüzdeki sezon Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşı olabilir. Futbolseverler ise Uğurcan Çakır Al Nassr'a mı gidiyor? Uğurcan Çakır hangi takıma gidecek? sorularını araştırıyor.

Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'ın hangi takıma gideceği merak konusu oldu. Başarılı kaleciyi birçok takım gündemine alırken en dikkat çeken takımlar arasında Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr takımı oldu. Peki, Uğurcan Çakır Al Nassr'a mı gidiyor? Uğurcan Çakır hangi takıma gidecek?

UĞURCAN ÇAKIR AL NASSR'A MI GİDİYOR?

Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'a Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr talip oldu. Milli eldiveni ayrıca Monaco, Zenit, Nottingham Forest ve Sheffield United yakından takip ediyor. Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, Uğurcan Çakır ile ilgilenen kulüpler arasında Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr var. Milli eldivenin durumunu ayrıca Monaco, Zenit, Nottingham Forest ve Sheffield United da yakından takip ediyor. Uğurcan Çakır bu sezon Trabzonspor formasıyla 39 resmi maça çıktı. Milli eldiven kalesinde 56 gol görürken, 16 karşılaşmada da kalesini gole kapadı.

UĞURCAN ÇAKIR KİMDİR?

Uğurcan Çakır (d. 5 Nisan 1996, Antalya), Türk millî futbolcudur. Kaleci pozisyonunda görev almakta olup Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giymektedir. Uğurcan Çakır, 1996 yılında Antalya'da doğdu. Ailesiyle İstanbul'a taşınan Çakır, futbola 12 yaşında İstanbul'un amatör takımlarından Çekmeköyspor'da forma giydi ve 1 sezon sonra 1461 Trabzon takımının altyapısına transfer oldu. Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'un altyapısında dikkat çeken Çakır, 2012 yılında Trabzonspor altyapısına transfer edildi ve burada İbrahim Demir ile en çok dikkat çeken kalecilerden bir tanesi oldu.

Trabzonspor

2014-15 sezonu başında ise Vahid Halilhodzic'in takımın başına gelmesiyle 10'un üzerinde transfer yapıldı ve içlerinde Uğurcan da olmak üzere altyapıdan birçok oyuncu A Takıma alındı. Sezon başında takımda Fatih Öztürk, İbrahim Demir, Zeki Ayvaz ve Onur Kıvrak'ın olması nedeniyle forma giyemeyen Çakır, U-21 takımına yollandı ve profesyonel sözleşme imzalanmadı. U-21 Ligi'nde 8 maça çıkan Çakır, Zeki Ayvaz'ın Balıkesirspor'a transferi ve Onur Recep Kıvrak'ın Legia Warszawa maçında bağlarının kopması üzerine A Takıma alındı ve 11 yaşında futbola başlayan Uğurcan Çakır, 16 yaşında Trabzonspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Uğurcan, 25 Aralık 2014 tarihinde ise Türkiye Kupası'nda altyapıdan da takım arkadaşı olan Mertcan Çam ile birlikte Manisaspor ile oynanan maçın yedek kulübesinde yer aldı. 30.07.2015 tarihinde Onur Recep Kıvrak'ın kadro dışı kalmasında dolayı Rabotniçki maçına ilk 11'de başladı böylece Avrupa'da ilk maçına çıkmış oldu.

Millî takım kariyeri

Alt yaş kategorilerinde toplam 9 maçta millî takım forması giyen Çakır, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi oynanan Arnavutluk ve Moldova maçları öncesinde açıklanan A millî takım aday kadrosuna Şenol Güneş tarafından ilk kez davet edildi.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın birinci kalecisi olarak yer aldı. Toplamda 3 maça çıkan Çakır, turnuvada kalesinde 8 gol gördü. Turnuvada sadece bir gol atabilen Türkiye, 0 puan alarak turnuvadan elendi

Haberler.com / Sumru Tarhan - Spor

Cristiano Ronaldo Uğurcan Çakır Trabzonspor Al Nassr Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title