Haberler

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi

Konak Belediye Başkanı Tartan: "Konak Belediyespor'un başarısı, 3 büyüklerin elde ettiği başarılardan daha üstün" "Herkes bu kızlara el uzatsın, bundan sonra herkes destek olsun"

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. tur maçında Polonya'dan RTP Unia Raciborz'u eleyen Konak Belediyespor'un başarısının Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın başarılarından daha üstün olduğunu bildirdi.

Tartan, yaptığı yazılı açıklamada, Şampiyonlar Ligi'nde Konak Belediyespor olarak tarih yazdıklarını, İzmirli kızların Türkiye'nin yüz akı olduğunu belirtti. Geçen yıl çeşitli branşlarda 5 şampiyonluk yaşadıklarını kaydeden Tartan, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Konak Belediyespor Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi ülkemizi Avrupa'da temsil ediyor. Belediye kadın futbol takımımız Türkiye'nin ve İzmir'in çağdaş yüzünü bu şampiyonlar ligi süresince en iyi şekilde dünyaya gösterdi, göstermeye de devam ediyor. 0.99 ülke puanıyla çıktığımız yola dünya devlerini devirerek devam ediyoruz. Polonya'yı da devirerek dünyanın en iyi 16 takımı arasına girdik. Bu Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yani üç büyüklerin elde ettiği başarılardan daha üstün bir başarıdır. Herkes bu kızlara el uzatsın, bundan sonra herkes destek olsun. Herkes burada kızlarımızın hem başarısını hem de duruşlarını konuşuyor."

Tartan, bir üst turda Avusturya'dan Neulengbach takımıyla karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Bu sadece bir sportif bir başarı değil bir kentin sporla uyanışıdır. Onu sağlayan herkese, bu mücadelede bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz ancak bundan sonra kızlarımıza destek bekliyoruz" dedi. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Konak Belediyespor Hakan Tartan Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title