Haberler

Uçan tekme atan holiganı kınamayan Ömer Erdoğan, Beşiktaşlı oyuncuyu suçladı

Güncelleme:

Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, olaylı Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın bitiminde sahaya girerek siyah-beyazlı oyunculara saldıran holigana değinmeyen Erdoğan, hakem Mete Kalkavan ve Beşiktaşlı oyuncu Oğuzhan Akgün'ü eleştirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 3-2 yendiği karşılaşma sonunda bir holigan sahaya girip siyah-beyazlı futbolculara saldırdı. Cenk Tosun'a isabet eden tekme sonrasında Josef ve Weghorst holiganı uzaklaştırırken gerilimli anlar yaşandı.

HAKEMİ VE BEŞİKTAŞLI OYUNCUYU ELEŞTİRDİ

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa çıkarak açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, hakem Mete Kalkavan ve Beşiktaşlı oyuncu Oğuzhan Akgün'ü eleştirdi. Yaşanan olaylar hakkında ifadelerde bulunmayan Erdoğan'ın sözleri şöyle;

"HAKEM YÖNETİMİ BENİ ÜZDÜ"

"Mete Kalkavan maçın biraz seyrini değiştirdi. 25.000 kişilik taraftar grubu var. Futboldan anlayan taraftarlar. Bize verilen fauller, sarı kartlar aynı şekilde rakibe verilmiyor. Küçük dokunuşlar. Hakem yönetimi beni üzdü."

Uçan tekme atan holiganı kınamayan Ömer Erdoğan, Beşiktaşlı oyuncuyu suçladıGörüntü: beIN Sports'tan alınmıştır.

"BU YAŞTA BU KADAR SAYGISIZ BİR HAREKET"

"Yükselen tansiyonun sebebi, Oğuzhan Akgün'ün kulübemize ve taraftarımıza küfür etmesiydi. Genç oyuncu kazandıralım diyoruz, önce kaliteli insan kazandırmak gerekiyor. Bu yaşta, bu kadar saygısız bir hareket… Belki bize çok ağır ceza gelecek. Bize yazık değil mi?"

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Mete Kalkavan Ömer Erdoğan Ankaragücü Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (8)

Mehmet Vatandaş:

yazık... suça ortak olmuşsun Ömer bey.. elbette ceza alacaksınız ama bunun hesabını sahaya atlayıp rakip oyunculara acımasızca saldıran şahıstan sorun

43
9
yanıtYanıtla
polat tatar:

O saldırgan futbolcuların yanına kadar gelmiş, saldırmış. Tam o arada saldırganı bjk'li futbolcu yakalamış. Ömer Erdoğan saldırganı kurtarmaya çalışıyordu. Madem öyle yeteneğin var, o saldırganı durdursaydın. Şahsen o saldırganın oraya kadar "gelebilmesinde" kasıt aranır.

39
5
yanıtYanıtla
mehmet can:

adam haklı sen kimseyi kışkırtmassan sana da gelip kimse karışmaz. Kiev maçı da aynı şekilde futbolcu tiribünlere hareket çekiyor. sonra putin tezahüratı... ama kimse nedenini sormuyor. bu işler konuşulacaksa objektif olmak lazım. kınama iki taraflı olur. sebebiyet verende kınanır

12
29
yanıtYanıtla
harun uludağ:

SAHAYA SEYİRCİ ATLIYOR, FUTBOLCULARA SALDIRIYOR.BU KONU YORUMA BİLE KAPALI,ÜZERİNDEN FORMANI ÇIKART ÖYLE YORUMLA

yanıt4
yanıt1
Cahilolmayın:

Weghorst ve Josef'e attıkları tekmenin cezası verilecek mi takipçisiyiz.

16
8
yanıtYanıtla
slim shady:

adam 7-0 ın etkisinden kurtulamadı. Bu futbolla küme düşerler. Tüm dünyaya rezil olduk. Güzel ankaramızı da rezil ettiler.

17
0
yanıtYanıtla
EMRE ARAZ:

bu ömer in Beşiktaş'la bi derdi var ama ben anlamadım. gak dedi sergen abisi 7 tane attı guk dedi 3 attık bi sus artık efendi ol takımınla ilğilen. Beşiktaş ağır taştır altında kalırsın

14
2
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Ya bırak neredeyse iyi yapmış diyecek terbiyesiz. Bu kadar fanatiklesmeyin. Adam olun.

15
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title