Haberler

U17 Şampiyonu Bursaspor

STAT.HAKEM.BURSASPOR.

U17 ŞAMPİYONU BURSASPOR

STAT: WOW Tesisleri

HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu (7), Cengiz Barcın (7), Murat Ergin Gözütop (7)

BURSASPOR: Okan (7), Ozan (7), Barış (7), Süheyl (7), Batıcan (7), Furkan (7), Mustafa (6)(Dk.70 Anıl 6), Batuhan (7), Mustafa Acun (6)(Dk.70 Ömer), Mert (Dk.79 Efe), Semih (7)

FENERBAHÇE: Murat (6), Erman (Dk.18 Eray 6), Tolga (6), Furkan (6), Birolcan (6), İbrahim (6), Ömür (Dk.60 Kaan 5), Muhammet (6), Semih (6), Yiğit (6)(Dk.76 Yusuf), Cengizhan (6)

GOLLER: Dk.6 Mustafa, Dk.73 Batuhan, Dk.80 Furkan ( Bursaspor ), Dk.19 İbrahim ( Fenerbahçe )

SARI KART: Muhammet ( Fenerbahçe )

TÜRKİYE Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Coca-Cola Akademi U17 Ligi'nde şampiyon Bursaspor oldu.

Bursaspor ile Fenerbahçe arasındaki Coca-Cola Akademi U17 Ligi finali Antalya'daki Topkapı Palace sahasında oynandı. Üst klasman hakemlerden Mustafa Kamil Abitoğlu'nun yönettiği maçı Bursaspor 3-1 kazandı. Bursaspor'un gollerini 6'ncı dakikada Mustafa Acun, 74'üncü dakikada Batuhan Altıntaş ve Furkan Soyer attı. Bursaspor'un şampiyonluk kupasını TFF Elit Performans Gelişim Direktörü Cezmi Turhan verdi. Fenerbahçe'nin tek golü 20'nci dakikada Birolcan Güleren'den geldi. Turnuvada Trabzonspor ile Gençlerbirliği üçüncülük maçında karşı karşıya geldi. Gençlerbirliği, Trabzonspor'u penaltılarla 5-4 yenerek üçüncü oldu.

Coca-Cola Akademi U17 Ligi finallerinin En Centilmen Takımı Fenerbahçe, en centilmen oyuncusu Bursaspor'dan Süheyl Çetin, en iyi kalecisi ise Bursaspor'dan Okan Kocuk oldu. Gol kralı ise Fenerbahçe'den Cengizhan Gündüz oldu. Bugünkü maç, Fenerbahçe ile Bursaspor arasında bu sezon alt yaş takımlarında yapılacak dördüncü final oldu. Bu galibiyetle Bursaspor sayıyı eşitlemiş oldu. Coca Cola Akademi Ligi U14 ve Akademi Ligi U15 finalinde karşı karşıya gelen iki takımdan Fenerbahçe her 2 finali de kazanarak şampiyon olmuştu. Bursaspor U15 takımı da Fenerbahçe U15 takımını Nike Premier Cup Finali'nde 3-0 yenerek şampiyonluğa ulaşmıştı. - Antalya / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Kamil Abitoğlu Fenerbahçe Coca Cola Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title