Haberler

Türkiye Volkan Demirel'i Konuşuyor! Milli Takım'a Alınsın mı Alınmasın mı

Güncelleme:

Fenerbahçeli kalecinin son zamanlarda yükselen form grafiği ve Braga maçında gösterdiği başarılı performans, Milli Takım'a yeniden çağrılmasını gündeme getirdi.

Fenerbahçe'nin emektar kalecisi Volkan Demirel'in, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga maçında gösterdiği başarılı performans, milli eldivenin üzerindeki tartışmaları yeniden alevlendirdi. Sarı lacivertli taraftarlar, uzun süredir A Milli Takım'a alınmayan tecrübeli file bekçisinin 2016 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde mücadele edecek A Milli Takım'a davet edilmesini isterken, bazı kesimler de bu görüşe karşı çıkıyor. İşte Ekşi Sözlük'te Volkan Demirel hakkında ortaya atılan görüşlerin bazıları...

"ÖNCE BİR ÖZÜR BORCU VAR"

- 34 yaşında bir kaleci. Biz her turnuvaya katılan bir ülke değiliz. 2018 de garanti değil. Elimizdeki adam son 10 yılın en iyi Türk kalecisi ve iyi bir kalecimiz maalesef yok. 2016'da kalede olursa olgun bir Volkan izleyeceğiz ve iyi işler yapacaktır. Ama önce bir özür borcu var. Herkes hata yapar, önemli olan bunun farkına varmak. (buhhmm)

- Bugün çıkardığı topu Muslera 4 gol yediği herhangi bir maçta çıkarmış olsa hakkında 120 tane entry girilirdi. (nuktedan)

- Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmeyi çoktan hakeden kaleci. (kumulatifvergimatrahi)

- Avrupa futbol şampiyonasına gitmeyi hak etmeyen kaleci. (levyashin)

- Topal'ın attığı goldeki şuttan daha etkili Josue'nin şutunu çıkaran Türkiye'nin 1 numaralı kalecisi. Sayesinde çeyrek final şansı iyice arttı Fener'in. Fabiano da bu maç neden yedek oturduğunu anlamıştır. (may i count on you)

- Eğer şampiyonada milli takıma alınmazsa bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak hakkımı helal etmiyorum. Tanım: türkiye'nin en iyi kalecisi. (vizyonsahibi)

"İNSAN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR"

- Bir kalecinin, üstelik de bu kadar kısa sürede ve bu yaştan sonra geçirdiği değişime insan gerçekten hayret ediyor. (atlantisten gelen adam)

- Volkan 'milli takıma gelmesin dediğim kalecidir. Tek tek geçmişi anlatmaya gerek yok, her suçun cezası olmalıdır. bu şampiyonada evinde oturduktan sonra affedilmesi gündeme gelebilir en fazla. (etk7)

- Bu adami tartışmak gereksizdir. Onur'u, Babacan'ı, Tolga'yı toplasan şu adamın sol eldiveni etmez. Milli takımın Fransa'da başarılı olmasını isteyen her futbolsever bu adamın kalede olmasını desteklemelidir. Babacan kalede olursa evimize çok erken döneriz. (the shark)

"KİLO VERİP SAKALLARI KESİNCE..."

- Kilo verip sakalları kesince gençliğine döndü. Olay rekabette bitiyor. Baktı Emre'nin bileti kesildi, kaleci transferi yapıldı, taht sallanıyor. Normale döndü. Hem artık her olayın içinden çıkmıyor, hem de işini yapıyor. Eski günlerdeki gibi. (mesglsn sanirm bn yatiyrm)

- Neuer ve Buffon ile birlikte aktif futbol hayatına devam eden en iyi üç kaleciden birisi olan yaşayan efsane. Bu adamı bu en formda olduğu dönemde gururla taşıdığı ay yıldızlı formaya kavuşturmak vatani gorevdir. (owencan)

- Milli takım ısınırken sahayı terket... Ondan sonra teknik direktöre "beni çağırma" de. Milli formayı bir daha kesinlikle giyemeyecek, net! (zoltarinmabedi)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Volkan Demirel Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (90)

VAYBE:

anavrat küfredin ondan sonra maçı terketti özür dileyecek önce taraftar özür dilemesi lazım ondan sonra volkan diler

6
60
yanıtYanıtla
tosunMobil-ANDROID:

bu adamın elemelerde zerre kadar faydası olmadı. bunla emre kodroya alınmadıktan sonra milli takım kendine geldi

35
2
yanıtYanıtla
hadi gari:

galatasaraylıyım. Volkana kızıyorum, köpürüyorum ama milli takım için de ondan daha iyisi yok diyorum

12
14
yanıtYanıtla
adana:

ben bir fenerbahceli olarak kesinlikle alınmasın

17
6
yanıtYanıtla
Ali AL:

Bazı değerleri korumak gerekir. Varsın başarısız olalım. V. Demirel bu şampiyonaya giderse hiçbir etik değer kalmaz.

21
2
yanıtYanıtla
Ümit:

Bence kesinlikle alınmamalıdır.Çünkü takımını ve arkadaşlarını satmiştir

12
7
yanıtYanıtla
....:

alınsın

7
11
yanıtYanıtla
SENCE NE?:

BİZ ŞEREF BAŞARIDAN ÖNCE GELİR DİYE BİLİYORDUK !!!!. NE VOLKAN BABACANIN NE ŞUÇU VAR?

16
2
yanıtYanıtla
sence:

şeref adamın doğmamış bebeğine küfür etmek mi .

yanıt0
yanıt0
ali akanMobil-ANDROID:

önce ahlak

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title