Haberler

Türkiye Süpermoto Şampiyonası -

Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 5'inci ayak yarışları, Uşak Belediye Pisti'nde başladı.

Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 5'inci ayak yarışları, Uşak Belediye Pisti'nde başladı.

Kentteki bin 115 metre uzunluğundaki Uşak Belediye Pisti'ndeki şampiyonada katılımcılar, Süpermoto A, Süpermoto B, Süpermoto S3, Süpermoto Gençler 85 cc ve 65 cc Süpermoto Minikler 50 cc kategorilerinde mücadele ediyor.

Öte yandan Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun koordinasyonunda yapılan KNN54 CUP'ın üçüncü ayak yarışı da gerçekleştiriliyor.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Süpermoto Komisyonu Başkanı Murat Yazıcı, yaptığı açıklamada, bugün 5. ayağı yapılan yarışların yarın da 6. ayağının gerçekleştirileceğini söyledi.

Bugün 33 resmi sporcunun yarıştığını ifade eden Yazıcı, "Aslında bu yarışları gece yapmayı planlıyorduk fakat programda bir değişiklik oldu. Yarışları tekrar gündüze aldık. Yarışçıların güvenliği bizim için önemli. Bazı virajların, ölü noktalar olduğunu söylediler. Yarışçıların genel görüşü bu yönde olduğundan dolayı gece yarış yapmama kararı aldık" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Kenan Sofuoğlu Murat Yazıcı Türkiye Uşak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title