Haberler

Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinde En Çok Takım Değiştiren Aydın Kahraman Transfer Şampiyonu Oldu

Türkiye'de, Bazı Futbolcuların Transfer Geçmişleri Hayli Dikkat Çekiyor.

Türkiye'de, bazı futbolcuların transfer geçmişleri hayli dikkat çekiyor.

Son olarak Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Gurup takımlarından Aydınspor'da forma giyen Aydın Kahraman, yaptığı 22 takım değişikliği ile en fazla transfer olan oyuncular sıralamasında birinci sırada yer alıyor. 12 yıllık profesyonel futbol yaşamı süresinde 12 ayrı takımda kop koşturan 31 yaşındaki oyuncu devre arasında sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesinden sonra 23. transferini gerçekleştirmek için takım arayışına girdi.

Aydın Kahraman, 8 Eylül 1975 tarihinde Rize'de doğdu. Kimseden futbolcu olmak için özel bir teşvik almayan Kahraman, okul takımlarındaki parlak performansının beğenilmesi üzerine futbol takımlarının seçmenleri tarafından izlenmeye başlandı. Futbola 1990 yılında Galatasaray Spor Kulübü alt yapısına seçilerek başladı. Aydın Kahraman, 15 yaşında girdiği takımda dört sene futbol öğrendi. "Profesyonel olmadan çile çekerek top oynamayı öğrendim" diyen Kahraman, daha sonra Kemerspor'a transfer olarak profesyonelliğe ilk adımını attı. 2. Lig takımı Kemerspor'da para kazanmaktan çok çevreyi tanıma, futbolcu olmanın ya da olamamanın her yönünü gören Kahraman, daha ilk senesi bitmeden devre arasında Kütahyaspor'a transfer oldu. 3 Ağustos 1994 tarihinde Kemerspor'a ilk profesyonellik imzasını atan Aydın Kahraman, 12 yıllık futbolculuk yaşamı boyunca Kütahyaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kasımpaşaspor, Beykozspor, Çorluspor, Sapancaspor, Eyüpspor, Ankara Şekerspor (Etimesgut), Yeniköyspor, Anadolu Üsküdarspor, Zeytinburnuspor ve Aydınspor formalarını giydi. Üç tanesi hariç tamamı 2. Lig takımı olan bu kulüplerde futbol hayatını sürdürdü. Kariyerindeki 22. imzasını 2006-2007 futbol sezonunun başında Kasımpaşaspor'dan transfer olduğu Aydınspor'a atan Kahraman, devre arasında 31 Mayıs 2008'de sona erecek sözleşmesini feshetti.

İstanbul'da takım arayışlarını sürdüren Kahraman'ın kısa bir süre içerisinde 23. takımını belirlemesi bekleniyor.

Son olarak 3. Lig 3. Gurup takımlarından Aydınspor'da top koşturan Aydın Kahraman'ı, Çaykur Rizesporlu Tolga Doğantez ile Küçükköyspor'un formasını giyen Fazlı Ulusal takip ediyor.

Futbol hayatı boyunca 12 farklı takımda oynama şansı yakalayan 31 yaşındaki Aydın Kahraman, 22 kez transfer olarak bu alanda adını zirveye yazdırdı.

Turkcell Süper Ligi takımlarından Çaykur Rizespor'da ter döken 31 yaşındaki Tolga Doğantez de, kariyeri süresince 16 kez transfer olurken, 12 farklı takımın forması altında mücadele etti.

Sıralamada üçüncü sırada yer alan ve kariyerine Kardemir Karabükspor'da başlayan 32 yaşındaki Fazlı Ulusal da şu an formasını giydiği Küçükköyspor'la birlikte 13. transferine imza atmayı başardı.

(DAK-MFS-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title