Haberler

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 3.Grup'ta mücadele eden Turhal Yeni Belediyespor Basketbol takımı grubunun güçlü takımlarından Kardemir Karabükspor Basketbol takımını 107-78 mağlup etti.
Turhal Yeni Belediyespor Basketbol takımı...

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Turhal Yeni Belediyespor Basketbol takımı grubunun güçlü takımlarından Kardemir Karabükspor Basketbol takımını 107-78 mağlup etti.

Turhal Yeni Belediyespor Basketbol takımı kendi sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor maçını Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ile sporseverler izledi. Maça hızlı başlayan ve baştan sona üstün bir oyun sergileyen Turhal Yeni Belediyespor 29 sayı farkla 107-78 maçtan galip ayrıldı. Karşılaşma sonrası teknik heyeti ve sporcuları tebrik eden Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen galibiyetin farklı bir skorla geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Basketbol takımımızın her geçen gün yükselen başarı grafiği ve oyunundan çok memnunum. Çok iyi bir kadroya sahibiz. Bunu da zaten oyuna yansıtıyoruz. Geçen hafta Giresun deplasmanında da gösterdik. Bugün güzel bir oyunla farklı galibiyet alan Basketbol takımızın oyuncu ve teknik heyetini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Gözen Türkiye Turhal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title