Haberler

Türkiye'de Triatlon Sporunun Gelişimi

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı İsa Tamer Çelik, triatlon sporunun Türkiye'de gelişimi için büyük çabalar harcandığını söyledi.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı İsa Tamer Çelik, triatlon sporunun Türkiye'de gelişimi için büyük çabalar harcandığını söyledi.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı İsa Tamer Çelik ve Başkan Vekili Nihat Çelikkollu, triatlon sporunun geleceğini görüşmek üzere Geçlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya ile bir araya geldi.

Görüşmelerde, Türkiye Triatlon Federasyonu 2017 Yılı Bütçesi ile federasyonun proje ekibi tarafından triatlonun Türkiye'de yeniden yapılanması ele alındı.

Federasyon Başkanı Çelik, Ankara'da yapılan görüşmelerde, federasyon adına önemli bir aşama kaydettiklerini belirtti.

Karşılıklı mutabakata varılan hususların icra aşamasına geldiğini ifade eden Çelik, "Proje ekibimiz, triatlon sporcuların hedeflerini büyütmeleri adına çok önemli bir proje hazırladı. Bu projeyi de bakanlık yetkililerine sunmanın heyecanını yaşıyoruz." dedi.

Çelik ayrıca triatlon sporunun Türkiye'de gelişimi için büyük çabalar harcandığını belirterek şunları kaydetti:

"Bizi heyecanlandıran şey aynı zamanda sporcuların da olimpiyat hedeflerine büyük katkı yapma olasılığıdır. Aynı zamanda, federasyonun proje ekibi tarafından hazırlanan 10 yaş altı gruptan başlamak üzere, hedefi olimpiyat katılımlı elit gruba sporcu yetiştirmek, kariyer planlaması ve teknik alt yapının oluşturulmasına yönelik federasyon projesi beğeni kazandı."

Kaynak: AA / Spor

İsa Tamer Çelik Mehmet Baykan Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title