Haberler

Türkiye'de bu da oldu! Kulübedeki futbolcunun ağzındakini görenler gözlerine inanamadı

Güncelleme:

İstanbul Amatör Lig'de oynanan Kocamustafapaşa ile karşılaşan Bayrampaşa Altınaslar'da yedek futbolcunun kulübe önünde sigara içtiği anlar kameralara yansıdı. Videoya sosyal medyada büyük ilgi gösterilirken, kalecinin hareketi ise tepki çekti.

Bayrampaşa Altınaslar'ın Kocamustafapaşa ile oynadığı maça yedek başlayan futbolcunun kulübe önünde yaptığı hareket tepki çekti.

SİGARA İÇTİĞİ GÖRÜLDÜ

Tribünde maçı takip eden taraftarın çektiği video büyük ses getirdi. Görüntülerde yedek futbolcunun Bayrampaşa Altınaslar forması giyen futbolcunun kulübe önünde sigara içtiği görüldü.

Türkiye'de bu da oldu! Amatör maçta futbolcunun ağzındakini görenler gözlerine inanamadı

"BU KADARI DA OLMAZ"

Görüntülerde sigara içen futbolcunun rahat tavırları dikkat çekerken, futbolcu tepki çekti. "Bu kadarı da olmaz" diyen futbolseverler, yedek oyuncunun sigara içmesini sert eleştirdi.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Kocamustafapaşa Bayrampaşa İstanbul Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

bekir yapici:

ne olmus yani alti üstü semt takimlari profesyonel futbolcu digiller her iki tarafta pasali bende 7 göbekten kocamustafapasaliyim ve normaldir diyorum.

97
24
yanıtYanıtla
pentakill lol:

adam zaten kulübeye mahkum edilmiş. bırakın içsin efkarlanmış.

32
1
yanıtYanıtla
FLYREAD :

amatör futbol prof değil yani habe rolcak bişi yok adamlar tonla para kazanmıyo gönül sporu amatör bilmeyenler öğrensin.

14
1
yanıtYanıtla
TT:

Beyin yakıtı oksijendir... Arabana benzinin yanında birazda su dökersen ne olur? Bi müddet sonra yolda kalırsın... İşte bu harekette beynin işlevini tam olarak yapmasını engelliyor...

7
3
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Ne var bunda ya. amatör topcularin yarısı sigara kullanıyordur.

5
3
yanıtYanıtla
Zafer Demir:

1. süper amatör ligde oynuyorum çoğu takım arkadaşım sigara içiyor. Tabiki maç zamanı yedek kulübesinde içmiyorlar fakat normal olan şeyleri "Yok artık" "Bu da oldu!" tarzında haber yapmak saçma.

4
0
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Amatörlüğün hakkını vermiş bence. O bulunduğu segmentten daha öteye de gidemez. Az önce haber okudum 100 ülke de 48.nci olmuşuz IQ seviyesinde demekki bunları baz almışlar

1
0
yanıtYanıtla
Lokum Ceto :

adam gibi adam NET

1
0
yanıtYanıtla
boş mubbet:

80'LER VE 90'LAR ZAMANINDA PROFESYONEL TAKIM SPORLARI BİLE İÇERDİ HATTA YEDEKTEN ÇAĞRILIRSA SİGARAYI YANINDAKİNE VERİP OYUNA GİRERDİ :)))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title