Haberler

Türkiye Curling 1. Ligi Müsabakaları

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen Türkiye Curling 1. Lig müsabakalarında 10 erkek takımı, sayı alabilmek için mücadele etti

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen Türkiye Curling 1. Lig ikinci gün müsabakaları tamamlandı.

Yakutiye ilçesindeki Curling Arena'da bugün yapılan müsabakalarda erkeklerde 10 takım karşılaştı.

Erkeklerde bugün oynanan müsabakalarda Kocaeli Gençlik Spor, Çelebi Spor Kulübü'nü 6-5; Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü, Palandöken Spor Kulübü'nü 9-3, Erzurum Gençlik Spor Kulübü, Nene Hatun Spor Kulübü'nü 6-4; Narman Spor Kulübü ise Ayzen Spor Kulübü'nü 11-7 yendi.

Derince Belediye Spor Kulübü maça gelmediği için Ali Kahya Spor Kulübü de hükmen galip sayıldı.

Curling Milli Takım Antrenörü Fatih Ağduman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci gün müsabakalarının başarılı bir şekilde tamamlandığını belirterek, bu spora olan ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

Türkiye Curling 1. Ligi ikinci hafta müsabakalarının yarın sona ereceğini anlatan Ağduman, "Kulüplerimiz başarılı bir şekilde Curling oynuyor. Kadın ve erkekler olmak üzere toplam 20 takım katılmıştı. Bu da Curlinge olan ilginin büyük olduğunu gösteriyor. Curling, Türkiye'de yeni olmasına rağmen önemli bir branş" diye konuştu. - Erzurum

Kaynak: AA / Spor

Yakutiye Erzurum Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title