Haberler

Türkiye Beyzbol Şampiyonası

Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Türkiye Beyzbol Şampiyonası, Karaman'da başladı.

Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu'nun (TBSF) faaliyet programında yer alan Türkiye Beyzbol Şampiyonası Karaman'da başladı.

Kemal Kaynaş Stadyumu'nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Karaman Vali Yardımcısı Mustafa Sarıkaya, şampiyonanın hayırlı olmasını diledi.

Şampiyonaya 18 ilden yaklaşık 450 sporcunun katıldığını ifade eden Sarıkaya, şunları kaydetti:

"İnşallah, şampiyonadan bu soğuk havada güzel faaliyetlerle güzel anılarla ayrılırsınız, organizasyon kazasız belasız herhangi bir sıkıntı olmadan tamamlanır. Şampiyona Pazar günü yapılacak final maçı ile sona erecek. Bu soğukta Türkiye'nin farklı yörelerinden buraya teşrif ettiğiniz için sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum."

Açılış törenine Sarıkaya'nın yanı sıra TBSF Başkanı Şahin Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Şampiyona, 15 Aralık'ta sona erecek. - Karaman

Kaynak: AA / Spor

Sarıkaya Karaman Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title