Haberler

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu: Olimpiyat ön elemeleri bizim için iyi bir fırsat

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası öncesinde yaptığı açıklamada, milli takımın olimpiyatlara gitmek için bir fırsat elde etmek istediklerini belirtti.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, "İnşallah yarından itibaren başlayıp bütün maçları kazanacağımız bir süreçle karşı karşıya oluruz ve olimpiyatlara gitmek için bir fırsat elde ederiz. Heyecanlıyız. Yarın burada halkımız daha önce de olduğu gibi milli takımımızı yalnız bırakmayacaktır" dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, 12-20 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek olan FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası öncesinde açıklamalarda bulundu. Olimpiyat Ön Elemeleri Turnuvası'nın bir fırsat olduğunu belirten Hidayet Türkoğlu, "Ekibimiz güzel bir kamp süreci geçiriyor. Son iki maçımızı da gerçekten iyi oynadıklarını düşünüyorum. Form grafikleri yükselen ekibimiz var. Maalesef bu seneki Dünya Şampiyonası'na katılamıyoruz ama her zaman başka fırsatlar doğuyor. Olimpiyat ön elemeleri de bizim için iyi bir fırsat. İnşallah yarından itibaren başlayıp bütün maçları kazanacağımız bir süreçle karşı karşıya oluruz ve olimpiyatlara gitmek için bir fırsat elde ederiz. Heyecanlıyız. Yarın burada halkımız daha önce de olduğu gibi milli takımımızı yalnız bırakmayacaktır. Şimdiden, gerek buraya gelen gerekse televizyon başında milli takımımızın başarısı için dualarını eksik etmeyecek bütün halkımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Dediğim gibi inşallah yarından başlayıp bütün maçları kazanacağımız bir süreç olur diye umut ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"HİÇBİR TAKIMI KÜÇÜMSEYECEK DURUMDA DEĞİLİZ"

Organizasyonu birincilikle tamamlamak istediklerini söyleyen Türkoğlu, "Her maç baktığınız zaman hiçbir takımı küçümseyecek durumda değiliz. Çünkü bizler gibi diğer takımlar da olimpiyatlara gidebilmek için bu fırsatı kazanmak isteyeceklerdir. O yüzden gerek hazırlık şekilleri, gerekse arkadaşlarımızın maçların ne kadar anlamlı olduğunun bilincindedir. Her takımın bizler kadar şansı vardır. Önemli olan bizlerin neler yapacağı ve sahada nasıl performans göstereceğidir. İnanıyorum ki arkadaşlarımız onun bilincindedirler. Bizden basketbol olarak daha geride olan ülkeler var ama sahaya çıktığınız zaman o her zaman değişen süreçle daha önce karşılaştık. O yüzden arkadaşlarımız, ne amaçla oynadıklarının bilincindeler. İnanıyorum ki yarından başlayıp son maça kadar bu işin ciddiyetini sahaya yansıtıp, inşallah bu organizasyonu birincilikle noktalamak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hidayet Türkoğlu Basketbol Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title