Haberler

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yılın Kareleri Oylamasına Katıldı

Güncelleme:

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Savtekin Şentürk, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı. Şentürk, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceledi ve beğendiği kareleri seçti.

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Savtekin Şentürk, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Şentürk, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği "çevre-yaşam", "haber", "spor", "Deprem: Umut" ve "Gazze: Kanıt" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Fotoğraflarda emeği geçen herkese teşekkür eden Şentürk, spor kategorisinde Fatemeh Bahrami'nin objektifine yansıyan "Engel tanımayan" isimli kareyi beğendi.

Şentürk, çevre-yaşam kategorisinde Ali Fatih Akçay'ın "Doğal renkler", haber kategorisinde ise Osmancan Gürdoğan'ın "Dolunay ve Akıncı" fotoğrafını seçti.

"Deprem: Umut" kategorisinde Sergen Sezgin'in "116 saat sonra kurtulan can" fotoğrafını tercih eden Şentürk, "Gazze: Kanıt" kategorisinde de Belal Khaled'in "Haykırış" isimli fotoğrafına oy verdi.

Kaynak: AA / Spor

Türk Telekom Gençlik Telekom Spor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title