Haberler

Türk Sporcudan Dünya Şampiyonluğu

Güncelleme:

Polonya'da düzenlenen Dünya Hip Hop Battles ve Breaking şampiyonasında, Türkiye'yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Ataşehir Kampüsü öğrencisi Mina Cemre Hepgür, çocuklar Hip Hop Battle kategorisinde 63 sporcu arasından birinci seçilerek dünya şampiyonu oldu.

Polonya'da düzenlenen Dünya Hip Hop Battles ve Breaking şampiyonasında, Türkiye'yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Ataşehir Kampüsü öğrencisi milli sporcu Mina Cemre Hepgür, çocuklar Hip Hop Battle kategorisinde 63 sporcu arasından birinci seçilerek dünya şampiyonu oldu.

Polonya'da, Uluslararası Dans Organizasyonu (IDO) tarafından organize edilen, Dünya Hip Hop ve Breaking Şampiyonası'na 32 ülkeden 4 bin 500 sporcu katıldı. Kielce şehrinde gerçekleşen yarışmada Türkiye'yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Ataşehir Kampüsü öğrencisi milli sporcu 13 yaşındaki Mina Cemre Hepgür, "Hip Hop Children Battle" kategorisinde 63 sporcu arasından rakiplerini geride bırakarak dünya şampiyonu oldu. Aynı yarışmada "Hip Hop Duo Children" kategorisinde de yarışan milli sporcu Hepgür, 124 çift arasından partneri Melis Devrim ile dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Türkiye şampiyonada toplamda iki altın, bir gümüş ve bir bronz madalya elde etti.

"İstiklal Marşımızı okutmak beni çok duygulandırdı"

'Hip Hop Battle Children' kategorisinde daha önce de Avrupa şampiyonu olarak ülkemize altın madalya kazandıran milli sporcu Mina Cemre Hepgür, beş yaşından itibaren önce bale eğitimi aldığını ardından da dans okuluna devam ettiğini söyledi. Hem okuluna hem de haftada 4-5 gün antremanlarına kolaylıkla gidebilmesi için ailesinin Ataköy'den Ataşehir'e taşındığını belirten Mina Cemre Hepgür, dans tutkusunun sonucunda ulaştığı dünya şampiyonluğuyla ilgili şöyle konuştu: "Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkeme bu başarıyı armağan etmekten son derece mutlu ve gururluyum. En büyük tutkum dans ile bayrağımızı göklere çıkarıp, İstiklal marşımızı okutmak gerçekten beni çok duygulandırdı. Başta ailem ve GC Dans Akademisi'ndeki antrenörüm Can Tohma olmak üzere bu yolculukta ilk günden beri yanımda olan herkese sonsuz teşekkür ederim." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ataşehir Türkiye Polonya Cemre Dünya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title