Haberler

Türk golcü, Premier Lig'de! Burnley, 18 milyon euroya imzayı attırdı

Güncelleme:

Türk asıllı futbolcu Zeki Amdouni, Basel'den ayrılarak Premier Lig ekibi Burnley'e transfer oldu. İngilizler, 22 yaşındaki golcü için 18 milyon euro bonservis ödeyecek.

Bir dönem Trabzonspor ile adı anılan Zeki Amdouni, Burnley'e transfer oldu. Premier Lig ekibinin bonservisine 18 milyon euro ödediği Türk asıllı santrfor, geçen sezonu 22 gol ile kapattı.

5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Burnley'den yapılan açıklamada, Zeki Amdouni ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. İngiliz ekibinin teknik direktörü Kompany, Amdouni için, "Uzun bir süredir radarımızda. Zeki tam bir gol tehdidi. Son pası oynayabilme şekli çok fazla asist yaratıyor ve sahaya verdiği emek sayesinde kendisi de çok gol atıyor." dedi.

"BENİ GERÇEKTEN İSTEDİLER"

Amdouni ise imza sonrası yaptığı açıklamada, "Son iki ay benim için çok önemliydi. Koçla konuştum ve beni gerçekten istiyordu. Ayrıca onunla gerçekten çalışmak istiyordum, benim için en önemlisi bu." ifadelerini kullandı. Amdouni alt yaş kategorilerinde Türkiye için oynamıştı. Ancak 22 yaşındaki futbolcu, A Takım düzeyinde tercihini İsviçre'den yana kullandı.

Türk golcü, Premier Lig'de! Burnley, 18 milyon euroya imzayı attırdı

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Burnley Basel Basel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title