Haberler

Türk futbolunda 'yabancı' krizi! TFF'nin geri adım atmaması Kulüpler Birliği'ni harekete geçirdi

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, 8 futbolcu sahada, 6 futbolcu kenarda toplamda 14 yabancı bulundurma sayısında geri adım atmayacağı öğrenildi. Kulüpler Birliği de yarın İstanbul'da olağanüstü toplanacak. TFF'ye aktarılacak talepler için görüş alışverişi yapılacak. Kulüpler, yabancı sayısının değişmesi için sonuna kadar baskı yapacak.

TFF ve Kulüpler Birliği arasındaki kriz yarın daha da derinleşecek. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı sayısındaki kararında geri adım atmayacağı öğrenildi. Öte yandan oyuncu kontenjanı, küme düşme statüsü ve harcama limitleriyle ilgili yarın Kulüpler Birliği olağanüstü toplantı yapacak.

Türk futbolunda yabancı krizi! TFF'nin geri adım atmaması Kulüpler Birliği'ni harekete geçirdi

HERKES ŞİKAYETÇİ

Üç büyükler başta olmak üzere çoğunluk TFF'nin aldığı kararlara tepkili. Yabancı sayısının eski kurala dönmesi ve harcama limitlerinin yükseltilmesi talep edilecek. TFF'nin yabancı konusunda daha fazla esneme yapma ihtimali pek gözükmüyor. Ancak Kulüpler Birliği'nin sıkı baskısı değişimi getirebilir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kulüpler Birliği Vakfı Ahmet Nur Çebi Nihat Özdemir Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (2)

Muhsin Biçim:

fenevbahçenin VİZYONSUZ başkanlarını alıp FENERASYON başkanı yaptınız .BETER OLUN!!!

5
0
yanıtYanıtla
Serkan Baş:

Fenerde hissesi olan adamın fenere daha fazla şans tanıma durumu. Konunun başka açıklaması olduğunu mu sanıyorsunuz? Fenerli işte, en iyi fenerlinin tartışma yaratmamak adına nasıl fenerli olduğunu söylemek konusunda tereddütlerim var...

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title