Haberler

Türk Eğitim Sen Düzce Şubesi Kadınları Masa Tenisi Şampiyonasında Şampiyon Oldu

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyetin 100. yılı anısına yapılan masa tenisi şampiyonasında Türk Eğitim Sen Düzce Şubesi Kadınları, Düzce il şampiyonu oldu. Şampiyonada başarılı olan Büşra Çiçek, Yasemin Barut ve Arzu Ersoy Ulutaş, Türkiye Şampiyonasında Düzce'yi temsil edecek.

DÜZCE(İHA) – Gençlik ve Spor Bakanlığının Cumhuriyetin 100. yılı anısına kamu çalışanları arasında düzenlediği Masa Tenisi Şampiyonasında Türk Eğitim Sen Düzce Şubesi Kadınları Düzce şampiyonu oldu.

Cumhuriyetin 100. yılı çeşitli etkinlikle kutlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına kamu çalışanları arasında masa tenisi şampiyonası düzelendi. Şampiyonasına katılan Türk Eğitim Sen Düzce Şubesi Kadın Komisyonu takımı Düzce il şampiyonu oldu.

Türk Eğitim Sen Düzce Şubesi Başkanı Hasan Yeşilyurt; hepsi öğretmen olan Büşra Çiçek, Yasemin Barut ve Arzu Ersoy Ulutaş'ı tebrik etti.

Büşra Çiçek, Yasemin Barut ve Arzu Ersoy Ulutaş, Düzce'yi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Gençlik Türkiye Düzce Spor Eğitim Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title