Haberler

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı son grup maçına çıkıyor

Güncelleme:

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı gruptaki son maçında İstanbul Basketbol Feneri'ni konuk edecek.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı gruptaki son maçında İstanbul Basketbol Feneri'ni konuk edecek. Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 15 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00'da başlayacak.

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C Grubunun namağlup lideri Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, gruptaki son maçında İstanbul Basketbol Feneri'ni evinde ağırlayacak. Rakibiyle oynadığı ilk karşılaşmadan 104–42'lik skorla galip ayrılan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı grupta oynayacağı son maçı da kazanarak 8'de 8 yapmayı hedefliyor. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile İstanbul Basketbol Feneri arasındaki son karşılaşma 15 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00'da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'nda oynanacak. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı geçtiğimiz hafta Burhaniye Belediyespor ile oynadığı maçı da kazanarak adını 6'lı final grubuna yazdırmayı başarmıştı. Namağlup lider olarak final grubundaki maçlara katılmak istediklerini ifade eden Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Serdar Babacan, "Sezon boyunca hırslı, motivasyonu yüksek ve seyir keyfi oldukça güzel maçlara imza attık. Sahada ortaya koyduğumuz başarılı performansların sonucunda da her maçtan galip olarak ayrıldık. Grubumuzda oynayacağımız son maçımızdan da galip olarak ayrılarak final grubundaki maçlara namağlup lider olarak katılacağımıza inanıyoruz. Tüm sezon boyunca performanslarıyla, skorlarıyla takımımızı galibiyete ulaştıran tüm oyuncularımıza teşekkür ederim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yıldırım Beyazıt basketbol İstanbul Turgutlu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title