Haberler

Turgutlu Belediyespor'un Yeni Başkanı Fırat Honaz Oldu

Güncelleme:

Turgutlu Belediyespor olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurul sonrası Fırat Honaz başkanlığa seçilirken; Evren Erbaş, Hale Bozdemir, Orhan Mert ve Emrah Kanık yönetim kurulu üyeleri oldu.

Turgutlu Belediye spor olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurul sonrası Fırat Honaz başkanlığa seçilirken; Evren Erbaş, Hale Bozdemir, Orhan Mert ve Emrah Kanık yönetim kurulu üyeleri oldu.

Kulübün yönetimine; Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş ile İmar ve Şehircilik Müdürü Hale Bozdemir dahil oldu.

Turgutlu Belediye spor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, genel kurula ilişkin şunları söyledi:

"Turgutlumuzu sporda marka bir kent haline getirmek amacıyla faaliyetlerimizi yürüttüğümüz Turgutlu Belediye spor'da genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Asbaşkan olarak görev aldığım Turgutlu Belediye spor'da yeni dönemde başkan olarak görevime devam edeceğim. Bununla birlikte Evren Erbaş ve Hale Bozdemir'in yönetimde olması bu genel kurulu bizim için ayrı bir öneme sahip kılıyor.

Kadını hayatın her alanında desteklediğimizi göstermek amacıyla kurduğumuz kadın basketbol ve voleybol takımlarımızın olduğu bir kulüp olarak iki kadın yöneticimiz oldu. Gençlerimizin sporla büyümesi, kentimizi ulusal ve uluslararası alanda başarıyla temsil etmek ve kadının spor alanındaki gücünü gösterebilmek adına çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza durmaksızın devam edeceğiz. Yeni dönemin Turgutlumuz ve spor camiası için hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: ANKA / Spor

Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title