Haberler

Tüm şehir ayaklandı! İlkay Gündoğan'ın eşi paylaşımları sonrası sosyal medyada linç ediliyor

Güncelleme:

Manchester City'nin Türk yıldızı İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui, Machester'da tepkilerin odağına oturdu. Şehirde yaşamanın zor olduğunu belirten bir paylaşım yapan Arfaoui, "İyi bir restoran bulmak için çok uğraştım. Her yerde korkunç yemekler var. İyi bir İtalyan yemeği ya da iyi bir suşi yok. Taze yiyecekler bulamıyorum." ifadelerini kullandı. Bu paylaşım Manchester'da yaşayanlar ve restoran sahiplerinin tepkisini çekti.

Manchester'da yemeklerin iyi olmadığını belirten Manchester City'de top koşturan İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui, paylaşımlarıyla tepki çekti.

"TAZE YİYECEKLER BULAMIYORUM"

Arfaoui yaptığı açıklamada, "İyi bir restoran bulmak için çok uğraştım. Her yerde korkunç yemekler var. İyi bir İtalyan yemeği ya da iyi bir suşi yok. Taze yiyecekler bulamıyorum. Bütün gıdalar dondurulmuş şekilde karşıma çıkıyor." dedi.

"KALİTELİ YEMEK YOK"

Açıklamaları tepki çeken Arfaoui ayrıca, "Buradaki restoranlar içki ve atıştırmalarla para kazanmaya odaklı. Gece kulüpleri gibiler. Kaliteli yemek yok. Belki Londra buradan farklıdır ama burası öyle değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester City FC İlkay Gündoğan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (15)

Zeynep Nursen:

Ben söyleyeyim, gençliğinde fakir bir ailede büyümüş, şimdi eşi sayesinde para görünce kendini birşey sanıyor.. Bir de gençken çirkinmiş, botoks estetik ile böyle olmuş, adam da kanmış onunla evlenmiş.

318
70
yanıtYanıtla
Fitnessclub Mysport:

Az çirkef değilsin zeynep :)

yanıt20
yanıt9
pentakill lol:

gaziantepe git yengem ölene kadar yersin :)

353
22
yanıtYanıtla
Buz küpü:

bence iyi yapmış.böylelikle oradaki hayata özenen Türkler görsünler neyle karşılasacaklarını...

104
146
yanıtYanıtla
SÜTÇÜ:

Peki hiç düşündün mü, belli oradaki hayata özenmek değildir yaptıkları, senin gibi kafalardan uzak yaşamak istiyorlardır, bilemeyiz sonuçta herkesin kendi hayatı kendi kararı...

yanıt19
yanıt8
Halil Kara:

Yanlıs bir sey soylemiyor. Para harcıyorsun ve şoklanmış lezzetsiz et yiyorsun. Türk restoranlarının kalitesi hizmeti dunyada yok neredeyse bir italyanlar diyebilirim.

166
28
yanıtYanıtla
Leonking01 :

Yemeğini ye Allahına şükret

106
46
yanıtYanıtla
Hikmet Yola:

Sonradan görme,

85
36
yanıtYanıtla
Fitnessclub Mysport:

Az çirkef değilsin Zeyneb

41
45
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

türkiyeye gelin

72
9
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title