Haberler

    Tuchel'den Galatasaray'a Sevindiren Haber

    Thomas Tuchel, Galatasaray'ın stoper adayları arasında gösterilen Neven Subotic için açıklama yaptı! Tuchel, Galatasaray ile anılan Subotic'in ayrılığına açık kapı bıraktı

    Galatasaray'ın stoper adaylarından Neven Subotic için Tuchel'den açıklama! Bundesliga'da kiralık olarak Köln'de forma giyen ve bonservisi Borussia Dortmund'da olan Neven Subotic için Thomas Tuchel'den açıklama geldi.

    Borussia Dortmund Teknik Direktörü Thomas Tuchel, adı Galatasaray ile de anılan Subotic'in geleceğinin belli olmadığını söylerken, beklentilerin farklı olması halinde yıldız oyuncunun atkımdan ayrılabileceğinin sinyallerini de verdi.

    Subotic'in Borussia Dortmund'dan ayrılma sebebinin fazla forma şansı bulamayacağını düşünmesi olduğunu belirten Tuchel, gelecek sezon için de beklentilerin örtüşmemesi halinde ayrılık sinyali verdi ve " Köln'deki performansını değerlendirmek istemiyorum. Kadroya daha yakın olmak istiyordu. Burada belki biraz kendisini uzak hissetti. Biz de onu engel olmak istemedik. Köln'de yeniden önemli olduğunu hissetti. Geri dönmek istediğini düşünüyoruz. Bu onun için duygusal bir durum. Ben burada sadece 1,5 senedir vardım ve elbette benden daha çok duygusal bir bağı var. Gelecekte neler olacağını birlikte karar vereceğiz. Durumu takımda nasıl bir rol oynamak istediğiyle de ilgili. Eğer beklentilerimiz birbirini karşılamazsa yine farklı bir yol izleyeceğiz. Ancak benim kendisiyle hiçbir zaman kişisel bir sorunum olmadı" ifadelerini kullandı.

    Alman basınına yansıyan haberlerde Köln'ün sezon sonunda Neven Subotic'in bonservisini almayı planlamadığı belirtildi.

    28 yaşındaki Subotic Köln formasıyla ligin ikinci yarısında sadece 9 maçta süre alabildi. Bir dönem sakatlık sorunlarıyla boğuşan Subotic, Galatasaray'ın Vitor Hugo ve Vida ile birlikte en büyük savunma adayları arasında gösteriliyor.

    Kaynak: Sporx.com

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Thomas Tuchel Neven Subotic Galatasaray Köln Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title