Haberler

Trabzonspor'un Puan Kaybına Tahammülü Yok

Spor Toto Süper Lig’e, Kayseri Erciyespor, Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir beraberlikleriyle başlayan Trabzonspor, kendi evinde oynayacağı Kasımpaşa maçını kazanarak, 3 puanla tanışmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'e, Kayseri Erciyespor, Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir beraberlikleriyle başlayan Trabzonspor, kendi evinde oynayacağı Kasımpaşa maçını kazanarak, 3 puanla tanışmak istiyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic hafta içinde yapılan çalışmalarda futbolcuları uyararak, artık puan kaybına tahammüllerinin kalmadığını söyledi. Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın kendi evinde Kasımpaşaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, mücadeleden 3 puan ile ayrılarak çıkışa geçmek istiyor. Lige Kayseri Erciyespor, Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir beraberlikleriyle 6 puan kaybederek başlayan Karadeniz ekibinde, teknik direktör Vahid Halilhodzic, hafta içinde yapılan çalışmalarda oyuncularını uyardı. Halilhodzic, artık puan kaybına tahammülleri kalmadığını belirterek, kendi evlerinde oynayacakları Kasımpaşa maçında bir kaza yaşamak istemediklerini ve bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmaları gerektiğini ifade etti.

SAKATLAR HALİLHODZİC'İ DÜŞÜNDÜRÜYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'i düşündüren diğer bir konu ise sakat futbolcuların durumu ve kadro istikrarı. Sezon başından beri yaşanan sakatlıklar nedeniyle bir türlü kadro istikrarını sağlayamayan başarılı teknik direktör, Kasımpaşa ile oynanacak olan maç öncesi bazı oyuncuların durumunun net olmamasından dolayı sıkıntıya düştü. Savunma oyuncuları Mustafa Yumlu ve Aykut Demir'in sakatlıkları devam ederken, İstanbul Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan çıkan Constant ve hafif sakatlığı bulanan Waris ile birlikte Bosingwa'nın durumları ise maç günü netlik kazanacak.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Trabzonspor'un Kasımpaşa maçına şu 11'le çıkması bekleniyor:

"Onur, Zeki, Belkalem, Avraam Papadopoulos, Musa Nizam, Medjani, Mehmet Ekici, Sefa, Yusuf, Yatabare (Waris), Cardozo." - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

trabzonspor başakşehir kasımpaşa istanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title