Haberler

Trabzonspor'un Kuruluş Yıldönümünde "Temiz Futbol" Duası

Trabzonspor'un 45.kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde bugün Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonu'nda kaybedilen değerleri anma programı yapıldı.

Trabzon spor'un 45. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde bugün Trabzon spor Kamp Eğitim Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonu'nda kaybedilen değerleri anma programı yapıldı.

Programa Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, Trabzon spor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Trabzon spor eski ve yeni yöneticileri ve üyeler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda ilk olarak Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, bir selamlama konuşması yaptı. Özbak'ın konuşmasının ardından Trabzon Valisi Recep Kızılcık söz aldı ve Trabzon spor'a bol kupalı bir sezon diledi.

Programın sonunda imam Mehmet Ali Akyüz, hem Trabzon spor'a emek verip hayatını kaybedenlerin ruhu için dua etti, hem de yeni sezonda bordo mavili ekibe başarı için dilekte bulundu. İmam Akyüz duasını, "2012-2013 sezonunu temiz ve lekelenmemiş bir şekilde tamamlanmasını memleketimize ve spor camiamıza nasip eyle ya rabbim" diyerek tamamladı. Asbaşkan Şakar ile katılanların tamamı da, duaya "Amin" diyerek katıldı. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Recep Kızılcık Nevzat Şakar Ertan Yavaş Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title