Haberler

Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç'a verdi veriştirdi

Güncelleme:

Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Sayın Koç, Aziz Yıldırım'ın yerine başkanlığa geldi. Aziz Yıldırım'da meziyet vardı, kendisinde meziyet yok. Aziz Yıldırım'da yürek vardı, kendisinde yürek yok. Aziz Yıldırım birine bir şey söylerken adını söyleyip konuşurdu ama bu arkadaşta cesaret de yok" dedi.

Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, "Sayın Koç Aziz Yıldırım'ın yerine başkanlığa geldi. Aziz Yıldırım'da meziyet vardı, kendisinde meziyet yok. Aziz Yıldırım'da yürek vardı, kendisinde yürek yok. Aziz Yıldırım birine bir şey söylerken adını söyleyip konuşurdu ama bu arkadaşta cesaret de yok. Siyaset mi yapmak istiyor yoksa Fenerbahçe'ye kulüp başkanlığı mı yapmak istiyor, onu da anlayamadım. Eğer yüreği varsa Cem Uzan gibi parti kurup siyaset yapsın, onu da yapmıyor.

"AİLE KARARI İLE FENERBAHÇE'YE BAŞKAN OLDU"

Hacıosmanoğlu, "Futbolda kaos yaratmak mı derdi? O da değil. Tahminim benim ailesi ona yöneticiyken futboldan uzaklaşmasını istemişti. Sonra ne hikmetse yine aile kararı ile Fenerbahçe'ye başkan oldu. Herhalde Fenerbahçe camiasını kullanmak bunlara kolay geliyor. Kendi menfaatleri adına kendi grubunu siyasete güçlü durmak için aile kararı ile başkan oldu. İsim vererek konuşun." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Aziz Yıldırım Trabzonspor Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (43)

RReisss:

iBRAHIM BEY SONUN KADAR HAKLI.

24
22
yanıtYanıtla
Aydınfb:

Çakma kurtlar vadisi karekteri gene ortaya çıktı şekil yapma peşinde.

yanıt2
yanıt0
nevşeirli:

bu ibo nun reklama ihtiyacı var heralde komikçiiiiii

22
18
yanıtYanıtla
mardinli:

NASIL GÜNDEME GELİRİM ALİ KOÇ YÜREK YOK ENTER :(

16
18
yanıtYanıtla
deniz:

varmi ali koc ta yurek. . . oyle bu isler baba parassiyla olmuyor bunu uc bes ergen fb baska destek veren varmi. . ha birde devletten her turlu destegi is hayanindada gorur. . basarisiz oluncada sucu devlete atar yersen tabikide bakiyorum sen yemissin

yanıt10
yanıt2
MARDİNLİ:

ULAN GELİP KARŞIMA BU ''ERGENMİŞ YERSEN'' CÜMLELERİ KURACAK VARSA YÜREĞİN ADAM DEĞİLİM BOŞ TATAVA YAPMA

yanıt1
yanıt0
Abbas:

Boş konuşmuşsun

15
18
yanıtYanıtla
yasin öz:

ali koç gelen gideni aratır dedi resmen. . 30 tane trafnsfer yapıldı hepsi boş. . kulupte başarı zaten yok. . futboldan gram anlamayan aykut kalsaydıda masraf etmeseydik daha iyiydi. . ali koç hükümete karşı daha güçlü olabilmek adına fenere başkan oldu. . fener sevdalısı olan bir insan transferde bukadar boş ok atmazdı. .

21
9
yanıtYanıtla
SAZAN SARMALI....:

ŞİRKETİ YÖNETEMEYECEĞİNİ BABASI ANLAMIŞ FB NİN BAŞINA DERT OLSUN DIYE GÖNDERMİŞ.

22
6
yanıtYanıtla
kars:

Ali Koç ismini ağzına alırken besmele çek hemde 3 defa (birde konuşmayı öğren)

7
21
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title