Haberler

Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş'in 11'i Belli

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, pazar günü karşılaşacakları Bursaspor müsabakasında oynatacağı ilk 11'i belirledi.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, pazar günü karşılaşacakları Bursaspor müsabakasında oynatacağı ilk 11'i belirledi.

Şenol Güneş"in geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçından farklı olarak Glowacki'nin yerine Egemen'e, hafif sakatlığı bulunan Piotr'un yerine Cale'ye, Brezilyalı Alanzinho'nun yerine de Ceyhun'a görev vereceğinin sinyallerini verdi.

Şenol Güneş'in muhtemel 11'i ; Tolga, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Colman, Selçuk, Ceyhun, Burak, Jaja ve Umut olacak. Galatasaray maçındaki kötü performansı tekrarlamak istemeyen Güneş, oyuncularından daha özverili oynamalarını istedi.

BAŞKAN ŞENER YARIN GELİYOR

Bu arada Kulüp Başkanı Sadri Şener, yarın Trabzon'a gelecek. Trabzon'da yöneticileriyle bir araya gelecek olan Başkan Şener'in, Bursaspor maçı öncesi alınacak önlemler konusunda fikir alışverişinde bulunacağı öğrenildi. Takıma da moral verecek olan Başkan Sadri Şener'in, teknik direktör Şenol Güneş'le de bir görüşme yapması bekleniyor. Bu arada Başkan Sadri Şener'in, Galatasaray maçı öncesi yaptığı gibi primi yine artırılabileceği öğrenildi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN AÇIKLAMA

Trabzon'un etkili sivil toplum örgütleri yaptıkları açıklamalarla bordo mavili kulübe destek verdiler. TESOB Başkanı Metin Kara ve TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nun yanı sıra 14 oda başkanı ortak açıklamayla Bursaspor maçı öncesi birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. İnşaat, Makine, Elektrik, Jeoloji, Jeofizik, Orman, Kimya, Maden, Harita Kadastro ve Ziraat Mühendisleri, Mimarlar, Şehir Plancıları, İç Mimarlar ve Peyzaj Mimarlar Odaları'nın ortak açıklamasında, Trabzon kentinin dünya ölçeğinde tanınmasında, kimliğinin bir parçası olan Trabzonspor'un çok önemli katkısı olduğuna işaret edildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

SAĞDUYU ÇAğrıSI YAPILDI

"Bu durumun nedeni, Trabzonspor'un hem şampiyonlukları, hem de Avrupa'daki başarılarıdır. 27 yıl sonra Trabzonspor'umuz yeniden şampiyonluk yoluna girmiştir. Trabzon'da yaşayan herkesle, Trabzon dışındaki Trabzonsporlular'ın da birlik olup, sonuna kadar takımımızın arkasında durmaları ve desteklerini eksik etmemeleri, bugün üzerimize düşen en önemli vazifelerden biridir. Hep birlikte, Trabzonspor'umuzun şanlı tarihine yeni bir taç eklemek için, stadı doldurmalı, dışarıda kalbi Trabzonspor için atanlar manevi desteklerini eksik etmemelidir. Kentin sakini olup, oturarak başarıları beklemek yerine kentin sahibi olup, Trabzonsporumuz'un da başarılı olmasına katkı koymak bizim de görevimizdir. Bu görevi tüm Trabzonsporlular'la paylaşmak en büyük arzumuzdur. Vakit, hep birlikte takımın 11 kişi olmadığını, Trabzon'un, Trabzonsporlular'ın her alanda takımına sahip çıktığını gösterme vaktidir. Trabzonspor bizim gücümüzdür. "

POTADA RAKİP Antalya BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Medical Park Trabzonspor, yarın kendi seyircisi önünde Antalya Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Basketbol Takımı Genel Direktörü Doğan Hakyemez, rakiplerinin ligin güçlü ekiplerinden olduğunu belirterek, "Bizde sıkıntılı bir süreci geride bıraktık. Şu anda moral olarak oldukça iyiyiz. Taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Tüm oyuncularımız galibiyete odaklanmış durumda" diye konuştu.

YES - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title