Haberler

Trabzonspor Sivas'a Moralli Gitti

Trabzonspor yarın deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı için bugün saat 15.00'da THY'a ait özel bir uçakla Sivas'a gitti.

Trabzonspor yarın deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı için bugün saat 15.00'da THY'a ait özel bir uçakla Sivas'a gitti.

Cezası biten ve karşılaşmayı tribünden izleyecek olan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in de yer aldığı kafilede Marc Janko, Emerson, Sapara ve Volkan Şen gibi isimler yer almazken, bu futbolcuların neden Sivas'a götürülmedikleri ile ilgili kulüpten bir açıklama yapılmadı. Sakatlığı devam eden Zeki Yavru'nun da yer almadığı kafilede önceki gün ülkelerinin Milli Takım kampından dönen Sol Bamba ve Zokora yer aldı.

Sivas'a hareket öncesi konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Sivasspor'un Türkiye Ligi'nin en iyi futbol oynayan ekiplerinden bir olduğunu söyledi. Şakar, "Gaziantepspor maçından sonra bizler de inşallah iyi Sivasspor karşısında iyi bir çıkış yakalarız. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Bizim daha çok kazanmaya ihtiyacımız var. Umut ediyorum kazanıp 2'de 2 yaparız" dedi.

Yeni bir teknik kadro ve yeni bir heyecan ile yola çıktıklarını kaydeden Şakar "Tabii ki bu durumun futbolcular üzerinde yansıması net bir şekilde görünüyor. Yeni teknik ekibimizle berabere beklentimizi iyi sonuçlar almak. Yönetim Kurulu olarak destek için hemen hemen tam kadro gidiyoruz. Bu sezon değişik ve ilginç bir lig yaşıyoruz. Her takımın bir birini yenebildiği bir lig yaşıyoruz. Büyük takımların bu sene baya bir puan kaybı oldu. Son senelerde olmamış bir durum ama biz bu yarışta kendimize bakacağız" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nevzat Şakar Sadri Şener Trabzonspor Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title