Haberler

    Trabzonspor Eskişehir'i Deplasmanda Yıktı

    Türkiye Basketbol Ligi'nde, Trabzonspor Medical Park deplasmanda NSK Eskişehir Basket'i 83-80 yendi.

    Karşılaşma, konuk ekibin 2 sayılık basketiyle başladı. Trabzonspor Medical Park, pota altında etkili olunca farkı 10 sayıya kadar çıkardı: 2-12. İki takım da ilk çeyrekte dış atışlarda sayı bulmaya çalıştı ve skor 9-19'a geldi. Nusret Yıldırım ve Stipanovic ile sayılar bulan konuk ekip, farkı 11 sayıya kadar çıkardı: 14-25. İlk periyot, Trabzonspor Medical Park'ın 27-18 üstünlüğüyle sona erdi.

    NSK Eskişehir Basket: Kartal Özmızrak 2, Randle 12, Brackins 10, Haislip 18, Harris 14, Walsh 15, Homan 9

    Trabzonspor Medical Park: Bost 2, Hardy 18, Yunus Akçay 3, Velickovic 8, Stipanovic 10, Alper Saruhan 3, Can Altıntığ 8, Nusret Yıldırım 14, Marshall 13, Lawal 4

    Etkili oyununu ikinci çeyrekte de sürdüren bordo-mavililer, 30-18 öne geçti. Pota altı ve dış atışlarda başarılı olan Trabzon temsilcisi, farkı 15 sayıya kadar yükseltti: 20-37. İkinci çeyreğin son iki dakikasında pota altında sayılar bulan NSK Eskişehir Basket, farkı 10 sayıya kadar düşürdü: 36-46. Trabzonspor Medical Park, devreyi 48-36 önde tamamladı.

    Maçın üçüncü periyodu, NSK Eskişehir Basket'ten Homan'ın serbest atıştan bulduğu sayıyla başladı: 37-48. Karşılaşmaya ortak olmaya çalışan ev sahibi takım, farkı 8 sayıya kadar indirdi: 52-60. Konuk ekip, son çeyreğe 66-55 önde girdi.

    Son çeyreğin 3. dakikası karşılıklı basketlerle geçildi. Trabzonspor Medical Park, üstünlüğünü son periyotta da korumayı başardı.

    Karşılaşma, Trabzonspor Medical Park'ın 83-80 üstünlüğüyle sona erdi.

    Cem Akdağ : Önümüzdeki maçlara bakacağız


    NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Cem Akdağ, 83-80 kaybettikleri Trabzonspor Medical Park maçına ilişkin, "Maçın ikinci devresi üstündük ancak karşılaşmayı kaybettik. Artık, önümüzdeki maçlara hazırlanacağız" dedi. Akdağ, yaptığı açıklamada, kendileri için önemli bir maçı kaybettiklerini kaydetti. İlk periyotta savunma yapamadıklarını ifade eden Akdağ, "Onlar iyi savunma yaptı. Maçın ikinci devresi üstündük ancak karşılaşmayı kaybettik. Artık, önümüzdeki maçlara hazırlanacağız" diye konuştu. NSK Eskişehir Basket'in oyuncusu Kartal Özmızrak ise hafta boyunca hazırlandıkları Trabzonspor Medical Park maçını kaybetmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

    Nenad Markovic: Kontrolü bırakmadık


    Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic de oyunun başından sonuna kadar kontrolü bırakmadıklarını dile getirdi. Oyunun bazı bölümlerinde çok iyiydi olduklarını anlatan Markovic, "Defansif olarak iyiydik. Zaman zaman konsantrasyonumuz bozuldu. Eskişehir takımı maçta geri dönüşler sağladı. Bu galibiyet bizim için önemliydi. 7 galibiyetle ilk yarıyı bitirdik. İkinci yarıya iyi başlayacağız" dedi. Trabzonspor Medical Park'ın oyuncusu Can Altıntığ ise kendileri için önemli bir karşılaşmayı kazandıklarını bildirdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Kartal Özmızrak Trabzonspor Eskişehir Akdağ Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title