Haberler

Trabzonspor'da Görev Dağılımı Belli Oldu

Güncelleme:

Trabzonspor'da başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulunun görev dağılımı belirlendi.

Trabzonspor'da 25-26 Mayıs tarihleri arasında yapılan Olağanüstü Kongre'den sonra başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulunun görev dağılımı belirlendi.

Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, görev dağılımı şöyle:

"Başkan: İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Asbaşkan: Ali Kemal Başaran, Başkan Yardımcısı: Yaşar Aşçıoğlu, Başkan Yardımcısı: Sebahattin Çakıroğlu, Başkan Yardımcısı (Ts Cell-Tsnet-Ts Club): Abdi Serdar Üstünsalih, Genel Sekreter: Köksal Güney, Genel Sayman: Engin Hacısalihoğlu, Genel Sayman Yardımcısı: Tayfun Kahyaoğlu, Genel Sekreter Yrd. ve Yatırım, Projeler ve Tesisler Sorumlusu: Onur İncehasan, TS Club Yönetimi: Murat Türköz, Altyapı Sorumlusu: Ali Uzunay, Satın Alma ve Personel Sorumlusu: Osman İlyas, Yatırım, Projeler ve Tesisler Sorumlusu: Mehmet Uğur Bozoğlu, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu: Muhammet Kara, Sağlık Kurulu Sorumlusu: Mehmet İrfan Coşkun, Altyapı ve Başkan Baş Danışmanı: Yakup Aslan, Altyapı: Çetin Kansız, Satın Alma ve Personel: Ahmet Emre Turan, Stadyum ve Amatör Branşlar: Köksal Sadıklar, Sağlık Kurulu: Ömer Demir, TS Club Yönetimi: Mehmet Terzi." - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Ali Kemal Başaran Yaşar Aşçıoğlu Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title