Haberler

Trabzonspor Camiası İftarda Buluştu

Güncelleme:

Trabzonspor camiası, İstanbul'da düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Trabzonspor camiası, İstanbul'da düzenlenen iftar yemeğinden bir araya geldi.

1967 Trabzonsporlular Derneği'nin organize ettiği iftar yemeğine Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, eski yöneticiler ve davetliler katıldı. Dernek başkanı Alaattin Hatayoğlu, yaptığı konuşmada, Trabzonspor'un şike sürecinden temiz çıktığının altını çizerek, futbolu yönetenlerin mahkeme kararına uyması gerektiğini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar ise bordo-mavili camianın bir araya gelmesinin önemli olduğunu söyleyerek, davetlilere teşekkür etti. Şakar, yeni sezona en iyi şekilde başlamak istediklerini ve birkaç transfer yaparak kadrolarını takviye edeceklerini ifade etti.

Öte yandan, iftar yemeğine katılması beklenen Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in, transfer çalışmaları nedeniyle yurt dışına gitmesi nedeniyle katılamadığı kaydedildi. Şener'in yabancı bir golcü oyuncu transferini gerçekleştireceği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nevzat Şakar Sadri Şener Trabzonspor İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title