Haberler

Trabzonspor Basketbol Kulübü Genel Kurulu Yapıldı

Bu sezon Beko Basketbol Ligi'ne çıkan Trabzonspor Basketbol Kulübü'nde yapılan Genel Kurulda, başkanlığa Abiş Hopikoğlu seçildi.

Bu sezon Beko Basketbol Ligi'ne çıkan Trabzonspor Basketbol Kulübü'nde yapılan Genel Kurulda, başkanlığa Abiş Hopikoğlu seçildi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleşen Genel Kurulda seçime tek liste halinde gidildi. Kongrede Divan başkanlığına Zeyyat Kafkas, seçilirken üyeliklere Osman Arz ve Arzu Çalık getirildi. Mevcut yönetimin faaliyet ve denetleme raporları okunarak oya sunuldu. Raporlar oy birliğiyle kabul edildi. 53 delegenin oy kullandığı Genel Kurul'da oyların tamamını alan Abiş Hopikoğlu Trabzonspor Basketbol kulübünün yeni başkanı oldu.

Genel kurulda seçimlere geçmeden önce konuşma yapan mevcut başkan Mehmet Yiğit Alp, basketbol camiasında itibarlı bir takım bırakmanın keyfini yaşadıklarını söyledi, Alp, Basketbol takımına emeği geçen herkese teşekkür etti.

HOPİKOĞLU: "HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK OLACAK SONRASINDA İSE AVRUPA"

Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün yeni başkanı Apiş Hopikoğlu, orta ve uzun vadede hedef koyduklarını belirterek, "Oluşturduğumuz yönetim kurulunun geniş vizyonu, çağdaş anlayışı ve profesyonel bakış açısıyla kulübümüze üst düzey hizmet edeceğinden hiçbirimizin şüphesi olmasın. Kısa, orta ve uzun vadeli programımızda öncelikle takımımızı ligde kalıcı konuma taşımak, daha sonra Avrupa Kupalarında oynamak ve ardından zirve mücadelesi veren bir konuma taşımak hedefimizdir. Bu hedeflerimizin sağlam temellere oturtabilmemizin öncelikli yolu Trabzon'da var olan basketbol sevgisinin üzerine üretime yönelik bir bakış açısı inşa etmek olacaktır" dedi.

Hopikoğlu'nun listesinde ise şu isimler yer alıyor:

"Abdullah Ayaz, Bora Numanoğlu, Ceyhun Eskici, Derya Günal, Dursun Reis, Gökhan Saral, Hasan Aktaş, İsmet Alıcı, Selami Kubaliç, Süleyman Adanur, Süleyman Kalmeci, Veysel Taşkın, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu. Yedek Üyeliklere ise Alper Bektaş, Emre Altıntaş, Necati Kazaz, Murat Onur, Seyit Çivil, Köksal Danışmaz, Recep Bayraktar." - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Yiğit Alp Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title