Haberler

Ateşe benzin döken Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert sözler

Güncelleme:

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe mücadelesi gündeme oturmuştu. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan konuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında çok sert ifadeler kullandı. Kameralar önünde tehditler savuran Doğan, "Bu maçta, sahaya giren ve güvenlik tarafından etkisiz hale getirilen bir kişiye şerefsizce saldırıldı. Bu ne adamlığa ne delikanlılığa sığar" dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor- Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili düzenlediği basın toplantısında 2 taraftarın tutuklandığını açıkladı.

"Kimse aklından şunu çıkarmasın; Trabzonspor camiası, yapılanları asla unutmayacak"diyen Doğan, "Televizyonda şaklabanlık yapanları da unutmayacak, sosyal medya delikanlılarını da unutmayacak, klavye delikanlılarını da unutmayacak ve hepsinin peşinden tek tek giderek hesabını soracak" ifadelerini kullandı.

İşte Doğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

"Konuşulacak çok şey var ama işin sonunda söyleyeceğimi başında söyleyeyim. Türkiye'de hiç kimse, hiçbir camia, hiçbir kurum, hiçbir basın bu güzide şehrimizin şerefli taraftarları hakkında bugüne kadar konuştuklarının hesabını bize verecekler. Bu konuşulanlar, bu davranış şekli Trabzonspor camiası tarafından unutulmayacak, hesabı tek tek sorulacak.

"ALİ BEY ÇOK GÜZEL AÇIKLAMALAR YAPTI"

Pazar günü bizim de istemediğimiz, sonuçlarını tasvip etmediğimiz bir maç oynandı. Ali Koç Bey çok güzel açıklamalar yaptı. Çok teşekkür ederim. Doğrudur. Ali Bey ile maçtan önce konuştuk. Bizim Fenerbahçe Yönetim Kurulu ile aramızda hiçbir sıkıntımız yoktur! Üzerine basarak söylüyorum. Ali Bey maçtan önce beni aradı, durum hakkında bilgi aldı, konuştuk, yöneticilerle görüştük. Kadıköy'de bizi misafir ettikleri gibi, Trabzon misafirperverliğini göstermek için kendileriyle görüştük. Ali Bey örnek verdi, 'oğlumu Ertuğrul'a emanet ettim' dedi, doğru dedi.Trabzon'a oğlunu gönderdiği zaman benim kendi çalışanlarımca ilgilenildi, gezdirildi. Gayet de güzel yaptı beni aramakla. Bunun böyle olması lazım. Üzerine basarak söylüyorum. Benim de oğlum Galatasaray maçına gideceği zaman Dursun Başkan'ı, Beşiktaş maçına gidecekse Hasan Başkan'ı arayabilirim. Bunlar futbolun güzelliği.

Ateşe benzin döken Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert sözler

BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ

Trabzonspor camiası içerde birbirini yiyebilir ama dışarıda her zaman tek yumruk halindedir. Siyasetçisinden iş adamına, tüccarına her türlü Trabzonlu, Trabzonspor'un haklarını savunmak için her şeyi yapacaktır.

VAR HAKEMLERİ İÇİN "SAHTEKAR" DEDİ

Açık açık söylüyorum. İki takım üzerine kurulan bir lig, iki takım üzerine oynanan bir oyun, net olarak söylüyorum, iki takımın mücadelesinin Anadolu takımlarına yansıtılması. Anadolu takımlarından hunharca hesap sorulur gibi tüm sezon boyunca haklarının gasp edilmesi... Trabzonspor, Anadolu'nun ağabeyidir, en büyük savunucusudur. Bu şehrin taraftarları ve gençleri, futboldan ciddi anlamaktadır. Sahada neyin ne olduğunu görmüştür. Bu uzun zamandır bizleri, şehrimizi, Anadolu takımlarının başkanlarını, yöneticilerini sezon başından beri germektedir. Trabzonspor maçlarında devreye girmeyen VAR'daki sahtekarlar, Galatasaray ve Fenerbahçe maçları olunca 3-5 pozisyon geriye giderek, bir şekilde bir bahane üreterek 90'larda, 90 artılarda yapılanları bu insanlar görmüyor mu?

Ateşe benzin döken Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert sözler

"OLACAKSA BİZ YAPARIZ AMA OLMUYOR"

İlk golden önce faul için VAR'ın devreye girmemesi, penaltıda kırmızı kartın verilmemesi, üçüncü golden önceki yine faulün verilmemesi... Bunun gibi şeyler gerçekten, bizim seyircimizi tahrik etmiştir. Bu doğrudur. Bu bizi de çok üzüyor. Şunu asla unutmamak lazım. Biz geldiğimiz günden beri adalet diyoruz, yıllardır adalet diyoruz. Kendi içimize de bakacağız. Sahada ne olursa olsun, seyircimiz ne kadar davasında haklı olursa olsun, ki haklıdır, hiçbir şekilde sahanın içerisine müdahale olmaması gerekiyordu. Sahaya inmekle bir şey olmuyor. Olacaksa biz yaparız, hem de kralını yaparız ama bir şey olmuyor.

"OLTA ÇEKME HAREKETİ YAPILIRSA..."

Trabzonspor bu maçtan dolayı bir ceza almalıdır, alacaktır. Bu maçta, sahaya giren ve güvenlik tarafından etkisiz hale getirilen bir kişiye şerefsizce saldırıldı. Bu ne adamlığa ne delikanlılığa sığar. Tribünlere bakmak, elleri cebinde havalimanında o bakışları atmak... Bunun ne anlama geldiğini Fenerbahçeliler de biliyordur, zaten herkesi kast etmiyorum. Tribünlere el kol hareketi yapılırsa, olta çekme hareketi yapılırsa... Sonra da 'Sevinmek bizim hakkımız değil mi?' diyorlar. Tabii ki sevinmek herkesin hakkı. Trabzonspor ilk defa evinde maç kaybetmiyor.

Ateşe benzin döken Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert sözler

"ŞEREFSİZCE SALDIRILDI"

Bu maçta, sahaya giren ve güvenlik tarafından etkisiz hale getirilen bir kişiye şerefsizce saldırıldı. Bu ne adamlığa ne delikanlılığa sığar.

SERDAR DURSUN'U ÖRNEK VERDİ

Fenerbahçe içinde de oyuncuların abartmasını engellemek isteyenler vardı. Mesela Serdar Dursun, ben kendi arkadaşlarını kaç kere uyardığını gördüm.Son olarak biraz önce bir haber aldık, 2 taraftarımızın tutuklandığını öğrendik. Ben merak ediyorum. Türkiye'nin neresinde, hangi şehrine sahaya giren biri herhangi bir darp olayına girmediği halde tutuklanmıştır. Bunun neresinde adalet var?

"YAPILANLARI ASLA UNUTMAYACAĞIZ, HESABI SORULACAK"

Kimse aklından şunu çıkarmasın; Trabzonspor camiası, yapılanları asla unutmayacak. Televizyonda şaklabanlık yapanları da unutmayacak, sosyal medya delikanlılarını da unutmayacak, klavye delikanlılarını da unutmayacak ve hepsinin peşinden tek tek giderek hesabını soracak."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ertuğrul Doğan Trabzonspor Fenerbahçe Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (123)

Mehmet Ümit:

Trabzonspor kapatılmalı. Fenerbahçeli değilim. Gerçekten bir futbolsever olarak söylüyorum. Ülke futboluna çok büyük zararlar veriyor.

1145
525
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

tabi tabi fenevli değil taytlı Jimnastikcilerdensindir.

yanıt258
yanıt429
AYHAN BAYRAK:

Aynen öyle

yanıt88
yanıt114
Luckyboom:

Türkiye bir Güney Amerika ülkesi değilse, ya da olması istenmiyorsa Trabzonspor'a rekor cezalar verilmeli. Yoksa görüldüğü üzere olaylardan dolayı herhangi bir üzüntüleri veya pişmanlıkları bulunmamakta. Caydırıcı ceza gelmedikten sonra bundan cesaret alarak daha büyük eylemler içine girebilirler.

832
262
yanıtYanıtla
Posoflu Almanya:

2010-11 deki sampiyonlukta güney amerika ülkesiydik ama. halada yankilari sürüyor. herkes biliyorki o sene fenerbahce sike yapti ve o kupayi hak etmeden aldi! o kupa verilmedikce bu is düzelmeyecek gibi.

yanıt3
yanıt1
Kenan UZUNTAŞ:

Türkiye sayenizde yamyam ülkesi oluyor

yanıt21
yanıt10
savaş günay:

Maçın başından sonuna kadar sahaya atılmadık bırakmadınız.Hakem işini yapsa 60.dakikada hükmen mağluptunuz. Çıkmışsın yaptıkları delikanlılık değil diyorsun.Delikanlılık tribünden o kadar şey yağmasına rağmen yerlerde yatmamaktır. Futbolun önce senin gibi adamlardan arınması lazım ben soruyorum sana Bir tane delikanlı Trabzonlu yokmu maçta hiçbir şey yoktu maçı biz gerdik futbolcular bile kavga etmiyordu biz kendi kendimizi gaza getirdik.Nerdee

633
140
yanıtYanıtla
süleyman koç:

adam zaten diyor doğru bulmuyoruz.. ama fenerli futbolcularının yaptıklarınıda doğru bulmuyoruz diyor

yanıt123
yanıt141
süleyman koç:

klübedeki futbolcular taraftara hamsi avlıyoruz hareketi yapıyorlardı ama.. sen futbolcusun ne işin var taraftarla oyununu oyna ne hareket çekiyorsun adamların evinde

yanıt116
yanıt84
Ahmed Akif Kılıç:

Kafama sayısız bardak su meşale atsalar bende her hareketi yaparım süleyman koç.. ikinci yarı dakka 55 maç tatil edilmeli sonra seyircisiz devam etmeliydi...

yanıt136
yanıt33
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title