Haberler

Trabzonspor, Abdullah Avcı'yla bugün görüşerek anlaşmayı resmileştirecek

Güncelleme:

Trabzonspor'da listenin ilk sırasında yer alan Abdullah Avcı ile dün İstanbul'da bir görüşme yapıldı. Bugün bir toplantı daha gerçekleşecek ve tüm detaylar masaya yatırılacak. Görüşmenin ardından taraflar arasındaki anlaşmanın resmileşmesi bekleniyor.

Süper Lig'de sezona Eddie Newton ile başlayan Trabzonspor, 7 hafta sonra İngiliz teknik adam ile yoları ayırıp teknik adam arayışına başladı.

Bordo-mavili yönetiminin büyük bölümü, takımın Abdullah Avcı'ya emanet edilmesi görüşünde birleşirken, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun bu konudaki kararı bekleniyordu.

Sabah'ta yer alan habere göre; Başkan Ağaoğlu'nun da onay vermesinin ardından İstanbul'da bulunan yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı zirvede anlaşma çerçevesinde bütün detaylar masaya yatırıldı. Yapılacak olan sözleşmenin süresi, yönetimin kendisinden beklentisi görüşüldü.

BUGÜN BİR ARAYA GELECEKLER

Ayrıca takımdaki oyuncu yapısı, teknik ekibin yapılanması, tesislerdeki çalışma alanlarında uyulması gereken kurallar da dahil olmak üzere bütün detaylar 57 yaşındaki hocayla konuşuldu. Henüz el sıkışamayan tarafların bugün tekrar bir araya gelerek tüm konuları masaya yatırması ve anlaşmaya resmiyet kazandırması bekleniyor.

ANTALYASPOR GÖRÜŞMEYİ DOĞRULAMIŞTI

FTA Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk Fenerbahçe maçından sonra yeni teknik direktör arayışları ile açıklamalarda bulundu. Öztürk, Abdullah Avcı ile görüştüklerini dile getirirken Aykut Kocaman ile bir görüşme gerçekleştirmediklerini ancak birkaç farklı opsiyonları daha olduğunu ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Abdullah Avcı Trabzonspor İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Allah yardımcımız olsun o zaman

4
0
yanıtYanıtla
Dev:

Oyuncu yok. Teknik direktör Fatih Terim olsa ne olur. İyi futbolcularını sattı bunlar. Çöp kaldı

3
1
yanıtYanıtla
SAMİ:

Trabzonspor Abdullah Avcı ile kümeye düşer.

2
2
yanıtYanıtla
VAHİDV61:

Trabzonspora hiç bır faydası olmaz Kadro değişmedikçe mağlubiyetler devam edecektir.

2
2
yanıtYanıtla
Battal:

Trabzonu resmen ateşe atıyorsun Agaoğlu.

3
1
yanıtYanıtla
HASAN:

Bu adam iyi bır antrenör olsaydı başakşehide kalırdı.

2
1
yanıtYanıtla
NUMAN:

Trabzonsporu finansal olarak da yıkmak istiyorlar.

1
1
yanıtYanıtla
BEKTAŞ:

Devre arası yeni transferlere en az 10 milyon oyro gider.Bakalım bu parayı nerden bulacaklar. Sezon başında yapılan yalnış transferleri Paf takımına mı gönderirler bilemem.

2
0
yanıtYanıtla
ALTAN:

Eğer birazcıK aklınız varsa sözleşmeyi sezon sonuna kadar yaparsınız.

2
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Hangi gittiği yerde başarı kazandı da bazıları ısrar ediyor 6 sene sonra başakşehirde biraz yükseldi. Boşuna kürek çekiliyor inşallah başarılı olur temennimiz o

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title