Haberler

Trabzonspor 56. Olağan Genel Kurulu

Trabzonspor 56. Olağan Genel Kurulu İkinci Gününe, 39. Dönem Yönetim Kurulu'nun Faaliyet Raporu'nun İbra Edilmemesi Şokuyla Başladı. Bundan Sonra Nasıl Bir Sürecin Yaşanacağı Merakla Beklenirken, Başkan Adayları Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu, Bugün Trabzonspor'un Yeni Başkanı Olmak İçin Mücadele Veriyor.

Trabzon spor 56. Olağan Genel Kurulu ikinci gününe, 39. Dönem Yönetim Kurulu'nun Faaliyet Raporu'nun ibra edilmemesi şokuyla başladı. Bundan sonra nasıl bir sürecin yaşanacağı merakla beklenirken, başkan adayları Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu, bugün Trabzon spor'un yeni başkanı olmak için mücadele veriyor.

19 Mayıs Spor Salonu'nda sabah saatlerinde itibaren toplanmaya başlayan delegeler başkan adayları Sadri Şener ile İbrahim Hacıosmanoğlu'nun konuşmalarını dinledi. İlk olarak kürsüye başkan adaylarından Sadri Şener geldi. Trabzon spor sevgisinin aday olmasında etkili olduğunu kaydeden Sadri Şener, "Kulübün bulunduğu durum nedeniyle yeniden aday olmak benim için risk. 15 yıl önceki Sadri Şener ve kulübün yapısı ortadaydı. Ama bugünkü durumda olumsuz bir şey olması halinde Sadri Şener ismi risk olacaktır.

Bugün aday olmam sadece Trabzon spor sevgisiyle izah edilebilir. Kongrenin neden iptal edildiğini hala anlamış değilim. Ne amaçlandığını bilmiyorum. Ama Trabzon spor, Türkiye'de kongresini yapamayan bir kulüp haline gelmiş ve alay konusu olmuştur. Demoralize olan camianın durumu takıma yansımış, üst üste alınan kötü sonuçlar Trabzon spor adının spor programlarında küme düşen takımlar arasında gösterilmesine neden olmuştur. Fortis Türkiye Kupası'nda 4 büyüklerden sadece Trabzonspor yer almamaktadır ve transfer

de yapılamamıştır. Elimizdeki şartlar ve ekonomik durumlar nedeniyle takımı şampiyon yapacağız, demeyeceğiz. Çünkü bu inandırıcı olmaz. Trabzonspor'un bir kuruşunu kendi paramız gibi harcayacağız. Çünkü buradan giderken geriye bakmayacağız, tıpkı 15 yıl önceki gibi" dedi.

Başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu ise, konuşmasında kimseden icazet almadığını, halkın desteğiyle başkan olmak için burada bulunduğunu söyledi. Başkan olması halinde ekibiyle birlikte özveri içinde çalışacaklarını kaydeden Hacıosmanoğlu, "Camiamızı onore edeceğiz. Gurur ve kibri bir kenara bırakıp camianın başarılı olması için Trabzon kentiyle birlikte çalışacağız. Kulübümüzün plan ve projelere ihtiyacı var. Trabzonspor kulübü ne çektiyse samimiyetsizlikten çekmiştir. Uzun yıllar başarısız

olmasının altında yatan yegane neden samimiyetsizliktir. Bu konuda ekibim ve ben ivedilikle bu sorunu çözmek için gayret sarf edeceğiz. Benim hiçbir şekilde siyasi ve ticari bir beklentim yok. Camia olarak samimiyetsiz kişileri kulüpten uzaklaştırmadığımız sürece bundan sonra gelebilecek şampiyonluklar tamamıyla tesadüftür" şeklinde konuştu.

Mini devrim yapacaklarını, bunu da yeni yüzlerle başaracaklarının altını çizen Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'a hizmet ederken bu kuruma zarar vermeyeceğiz. Şahsi çıkar ve ihtiraslar uğruna bu kulüp buralara gelmiştir. Samimi olursanız bu sorunun üstesinden gelirsiniz. Sayın Şener, bizim stajyer olduğumuzu söyledi. Kendisiyle ilgili hiç söz söylemedim. Kendisi üstat sayılır. Trabzonspor kimin üstat, kimin stajyer olduğuna karar verecektir. Fırtınayı kasırgaya dönüştüreceğime inanıyorsanız bana oy verin.

Başkan olsam da olmasam da kulübe her türlü desteği vereceğim" açıklamasını yaptı.

Başkan adaylarının konuşmalarının ardından oy kullanma işlemine geçilirken, toplam 12 sandıkta oy kullanılıyor. Başkan adaylarından Şener ve Hacıosmanoğlu 12 nolu sandıkta oylarını kullanırken, oy kullanma işleminin saat 16.00'da sona ereceği bildirildi.

Öte yandan başkan adaylarından Sadri Şener'in listesinde "Hayrettin Hacısalihoğlu, Levent Erkuloğlu, Celil Hekimoğlu, Mahmut Aksu, Necmettin Aytekin, Cenker Üstün, Saner Ayar, Hasan Yener, İhsan Alioğlu, Mehmet Öksüzoğlu, Muammer Saka, Dursun Köse, Kenan Sönmez ve Ali Sürmen" isimleri yer alırken, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesi ise "Faruk Kanca, Hatice Öztürk, Cemil Kalkışım, Yusuf Şimşek, Dr. M. İrfan Coşkun, Sebahattin Çakıroğlu, Prof. Dr. Yakup Arslan, Dr. Köksal Güney, Osman Beştaş, Aydın Pişiren,

M. Salih Kesat, Ufuk Pervanlar, Mehmet Çelik ve Sezgin Oğul" isimlerinden oluştu.

(GÖK-ÖS-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title