Haberler

Trabzon'u birbirine katan Osayi'den tarihi kongre öncesi camiaya mesaj

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, yarın yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısı öncesi bir açıklama yaptı. Kongre üyelerine seslenen Osayi-Samuel, "2 Nisan'ı çok önemsiyorum. Fenerbahçe'nin sahiplenilmesini çok önemsiyorum. Bugün de üyeleri Fenerbahçe'yi savunacaklar. En büyük Fener" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, sarı lacivertli kulüpte yarın yapılacak olan olağanüstü genel kurul toplantısıyla ilgili bir açıklama yaptı.

TARİHİ KONGRE YARIN

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile oynanan maçta yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, yarın "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplanacak.

Trabzon'u birbirine katan Osayi'den tarihi kongre öncesi camiaya mesaj

"SADECE KENDİMİZİ SAVUNDUK, EN BÜYÜK FENER"

Trabzon'daki olaylı maçın başrollerinden biri olan ve sahada taraftarlarla kavga eden Bright Osayi-Samuel, kongre öncesi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve genel kurul üyelerine seslendi. Nijeryalı yıldız açıklamasında "2 Nisan'ı çok önemsiyorum. Fenerbahçe'nin sahiplenilmesini çok önemsiyorum. Biz sadece kendimizi savunduk. Bugün de üyeleri Fenerbahçe'yi savunacaklar. En büyük Fener" ifadelerine yer verdi. Osayi'nin bu çağrısına taraftarlardan büyük beğeni geldi.

Trabzon'u birbirine katan Osayi'den tarihi kongre öncesi camiaya mesaj

İbrahim Çelik
Haberler.com - Spor

Fenerbahçe Trabzon Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Mustafa Emre:

2 Nisan’ı çok önemsiyorum. Fenerbahçe’nin sahiplenilmesini çok önemsiyorum. Biz sadece kendimizi savunduk. Bugün de üyeleri Fenerbahçe’yi savunacaklar En büyük Fener????

28
47
yanıtYanıtla
Bükücü:

Papağanlar tam olarak ne zamandan beri bilgisayar kullanmaya başladı?

yanıt43
yanıt26
YİĞİT TÜRKALP:

hamsimisin-cinconmu

yanıt25
yanıt27
Bükücü:

EVET EN BÜYÜK FENER 3

31
29
yanıtYanıtla
Kerim Köroğlu:

FAZLASIYLA SAVUNMA YAPMIŞSIN ATAĞA BİLE GEÇTİN HATTA DAHA DA İLERİ UZAK DOĞU SPORLARI FALAN HER ŞEY VAR

29
7
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Elin yabancısıda işi öğrenmiş milleti nasıl gaza gesireçeğini. Sen kimsin bugün varsın yarın yoksun fenere verdiğin Arara bak. Kendine tepki gelmesin diye yapıyor bu işleri

27
7
yanıtYanıtla
Oguz Kaan Taşdemir:

Bunların da büyük olduğunu bunlardan başka gören yok????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title