Haberler

Maaşında indirime giden Tolga Ciğerci, önümüzdeki sezon da Fenerbahçe forması giyecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci, yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyecek. Teknik heyetin ilgisinden dolayı mutlu olan deneyimli futbolcu, 2020/21 sezonu için maaşında indirime gitti ve harcama limitinden dolayı iç transfere yönelen sarı lacivertlilerle 200 bin euroya el sıkıştı.

Fenerbahçe, TFF'nin açıkladığı harcama limiti sonrasında iç transfere yöneldi. Sarı lacivertli yönetim, sözleşmesi sona eren ve takımda kalmasını istedikleri oyunculara ağırlık veriyor. Orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci, yönetimin vefa örneğine feda yaparak devam edecek ve yeni sezonda da sarı-lacivertli formayı giyecek.

200 BİN EUROYA EL SIKIŞTI

Daha önce Almanya ekibi Wolfsburg'un yakından ilgilendiği Tolga Ciğerci, geçtiğimiz yıla göre bu yıl daha düşük bir rakama sarı-lacivertli formayı giymeye devam edecek olan futbolcu, yenilenen sözleşmesiyle 200 bin euro'ya el sıkıştı.

TEKNİK HEYET SAHİPLENDİ

Sarı-lacivertli takımda mutlu olan ve yönetim ile teknik heyetin ilgisi ve sahiplenmesinden dolayı ayrılmak istemeyen Tolga Ciğerci, bu vefa örneğine feda dedi. Tolga Ciğerci'nin sezon içerisindeki bonuslarla en fazla 300 bin euro kazanacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Tolga Ciğerci Fenerbahçe Almanya Haberler

500

Yorumlar (9)

ADNAN:

önümüzdeki sezonda kanseriz yani :(((((((((((((

9
1
yanıtYanıtla
ALFONSO:

Tolga bügün Fenerden ayrılsa 100. 000 euro verecek kuülp bile yok. O yüzden kötü bir oyuncu ve Fenerbahçe gibi yağlı bir kapı bulmuş bırakır mı? Gelecek vaat eden iyi bir oyuncu olsa zaten Fatih Terim göndermezdi onu.

7
2
yanıtYanıtla
Misafir:

Perşembenin gelişi çarşambadan belli. Kendi ülkelerinde veya başka ülkelerde 250 bin dolara oynayan revivo alex ve daha nicelerine milyon avroları verirken aklınız nerdeydi. Benfica gibi bonservis zengini takımda bile 1 milyonu 2 veya 3 futbolcu alrken bizde 300 ila 500 bin avroyu bir kaç futbolcu alırken diğerleri milon ve üzeri alıyorlar. Önceden yediğiniz hurmalar şimdi böyle tırmalar. Büyüklerin hepsi batmazsanız hatırım kalır.

7
2
yanıtYanıtla
ömer:

vermeyin limit falan fenerbahçeli olarak istemiyoruz bu yönetim yoksa daha fazla borca batıracak takımı

3
2
yanıtYanıtla
kara:

''lütfen git burdan'' sen bunu argo söyle kendi kendine. Bu yönetim Aziz yıldırımın artıklarını topluyor 2 senedir.

yanıt5
yanıt2
Fenerbahçe:

Kara boş yapma fazla josef guliyanu fernando elif elmas bunlardan gelir 50 m euoruyu geçti bir tane adam akıllı topcu alınmadı paralar vasıfsız kalibresiz oyunculara verildi gidip saçma sapan oyuncular kiraladılar üstelik yetmiyormuş gibi yıllık minimum 4 m dolar maaş verdiler ali koçtan bende çok ümitliydim ama adam resmen hayal satıyor elle tutulur gözle görülür bir şey yok

yanıt0
yanıt0
Murat:

Tolgayı kim napacak bu saatten sonra. Mecbur fiyat düşürecek. Yoksa boşta kalır

3
1
yanıtYanıtla
semih aga:

200bin arti ali koc harclik

1
1
yanıtYanıtla
rıza nur:

bu güzel birşey ama oyuncu yerinde oynatılsın

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title