Haberler

Tokat 3 Puan İstiyor

Güncelleme:

Tokatspor, Denizli Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmak istiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik menajeri Aytunç Bozkurt, hedeflerine ulaşmaları için Denizli Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmaları gerektiğini söyledi.

Bozkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta deplasmanda Balıkesirspor'a 1-0 yenildiklerini anımsattı. Bu sezon deplasmanda en iyi futbolu Balıkesirspor karşısında sergilediklerini belirten Bozkurt, son dakikada yedikleri golle mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Ligde son haftalara yaklaşıldığını hatırlatan Bozkurt, şunları söyledi:

"Artık güzel futboldan ziyade skorların ön plana çıktığı haftalar içindeyiz. Önümüzde yine çok önemli bir maç var. Sahamızda oynayacağımız Denizli Belediyespor maçı için hazırlıklara başladık. Denizli Belediyespor karşılaşması, rakibimiz açısından hayati önem taşıyan bir maç ama bizim için de çok önemli. Hedeflerimize ulaşmak için bu maçtan mutlaka 3 puan almalıyız. Taraftarlarımızı hafta sonu sahamızda oynayacağımız maça bekliyoruz. Herkes, sabırla ve coşkuyla desteğe devam etmelidir."

Muhabir: Zehra Aydın

Yayıncı: Ahmet Ekici - TOKAT

Kaynak: AA / Spor

Denizli Belediyespor Aytunç Bozkurt Balıkesirspor Tokat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title