Haberler

Tff Pfdk Kararları

Kurul, Fenerbahçe'ye, derbi maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 150 bin lira para cezası verdi Medical Park Antalyasporlu Baros 3, Trabzonsporlu Bosingwa ise...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Kulübü'ne 150 bin lira para cezası verdi.

PFDK toplantısının ardından yapılan açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'ne, Galatasaray ile 10 Kasım Pazar günü yapılan derbi maçta, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 150 bin lira para cezası verildiği bildirildi.

Fenerbahçe Kulübü hakkında, derbi maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle sevk yapıldığı, ancak isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından ceza tayiyine yer olmadığına karar verildiği kaydedildi.

Baros 3, Bosingwa 2 maç men cezası aldı

Medical Park Antalyaspor'un Çek futbolcusu Milan Baros, 10 Kasım Pazar günü Torku Konyaspor ile oynadıkları maçta, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 maç men ve 13 bin lira para cezası aldı.

Kurul tarafından Trabzonsporlu Jose Bosingwa da Silva'ya ise aynı tarihte Gençlerbirliği ile oynadıkları maçta, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 maç men cezası verildi.

PFDK ayrıca, Elazığspor Kulübü İdarecisi Yasir Elmacı'ya 15 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin lira, Elazığsporlu futbolcu İbrahim Kaş 1 maç men ve 13 bin lira para cezası ve Kayserispor'a da 29 bin lir para cezası verdi.

- İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Milan Baros Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title