Haberler

TFF Başkanı Büyükekşi'ye Avusturya'da sert protesto: Sattınız ülkeyi, defol git

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı'nın deplasmanda Avusturya'ya 6-1 mağlup olduğu hazırlık maçı sonrası TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türk vatandaşların sert tepkisiyle karşılaştı. Taraftarların kendisini fark etmesiyle hızlı bir şekilde olay yerinden ayrılmaya çalışan Büyükekşi'ye bazı taraftarlar "İstifa", "Büyükekşi defol git" diye bağırırken, bir kişinin "Sattınız ülkeyi, sattınız" dediği duyuldu.

A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile oynadığı maç sonrası, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye Türk taraftarlar tepki gösterdi ve istifa çağrısı yaptı. Kendisini fark eden bir taraftarın "Sattınız ülkeyi, sattınız. Defol git" diye bağırdığı anlar cep telefonuyla kaydedilen görüntülere saniye saniye yansıdı.

6-1'LİK YENİLGİ SONRASI "İSTİFA" SESLERİ

Avusturya'daki Ernst Happel Stadı'nda oynanan hazırlık maçında, binlerce Türk vatandaşı tribündeki yerini aldı ve milli takımı destekledi. Millilerin 6-1'lik ağır yenilgisiyle sonuçlanan maçın ardından, bazı taraftarlar TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi istifaya davet etti.

TFF Başkanı Büyükekşi'ye Avusturya'da sert protesto: Sattınız ülkeyi, defol git

TARAFTARLAR KENDİSİNİ FARK EDİNCE ORTALIK KARIŞTI

Büyükekşi, eşiyle birlikte gittiği maçın ardından, stattan taraftarların arasından geçerken görüldü. Sosyal medyada yayınlanan videoda, bir taraftarın "Beşiktaş ile ne alıp veremediğin var senin ya?" dediği duyuldu. Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım kadrosuna dahil edildikten sonra Ümit Milli Takıma geri yollanması gündem olmuştu.

TFF Başkanı Büyükekşi'ye Avusturya'da sert protesto: Sattınız ülkeyi, defol git

"DEFOL GİT, ÜLKEYİ SATTINIZ"

Taraftarların kendisini fark etmesiyle hızlı şekilde olay yerinden ayrılmaya çalışan Büyükekşi'ye, tepki gösterenlerin sayısı da aynı hızda arttı. Bazı taraftarlar, "İstifa", "Büyükekşi defol git" diye bağırırken, bir kişinin "Sattınız ülkeyi, sattınız" dediği duyuldu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

A Milli Futbol Takımı Mehmet Büyükekşi Avusturya Spor Haberler

500

Yorumlar (34)

Ahmet Çakır:

yanında eşi yada kızı var.Her he kadar sevmesenizde bu yaptığınız adilik.

149
751
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

eşi ve kızı ile o turistik geride ne işi var kendi parası ile mi gittiler

yanıt761
yanıt32
Alperen:

Ahmet Çakır: Namusunun değerini bilen önce bu ülkenin namusunu düşünür halen nasıl görevine devam ediyor anlamış değilim.

yanıt396
yanıt13
Fatih :

iyide kardeşim münferit bir olay değil ki. hiç başarı yok ülke futbolu olarak her gün geriye gidiyoruz. iş sevilip sevilmeme meselesi de değil, görevi kötüye kullanma var. belliki yapamıyorsun bırak git. sen zorlarsan taraftarda seni rezil eder.

yanıt136
yanıt4
Bükücü:

Bunca olay yaşandı, başarısızlık yaşandı, bu adamı neden hala TFF'nin başında tutuyorlar?

439
7
yanıtYanıtla
GelbiMakasAlayım:

bunca olay ve başarıszlığın baş sebbep 4 büyük takım dır.

yanıt34
yanıt101
Mustafa Usta:

Kim hakettiği görevde bulunuyor ki bu ülkede.

yanıt72
yanıt3
Altan Kaya:

Utancından kendini kamufle etmiş, aslında utanma duygusu olsa çokkktann istifa etmeliydi..

325
6
yanıtYanıtla
Emre Şencan:

Bunlarda utanma gurur ne gezer

yanıt74
yanıt1
barış çetin:

ülke artık hep birilerinin çıkarlarına hizmet eder olmuş. hiçbir alanda stabil değiliz. hesabını soranda yok her kez isteği gibi at koşturuyor

233
9
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title