Haberler

Tesadüfün Böylesi!

Türkiye Gençlerbirliği - Fenerbahçe Maçının Yardımcı Hakemi Nihat Mızrak'a Kilitlendi.

Türkiye Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçının yardımcı hakemi Nihat Mızrak'a kilitlendi. Fenerbahçe'nin 4-2 kazandığı maçta Lugano'nun attığı gol ve Mamadou Niang'ın düşmesiyle Fenerbahçe'nin kazandığı penaltılarda orta hakem Özgür Yankaya'ya karar da yardımcı olan isimdi.

Nihat Mızrak bundan önce yine yönettiği bir Fenerbahçe maçının ardından manşetlere çıkmış ve üzerine spekülasyon yapılan isim olmuştu. Mızrak 2008'de de yine bir Konyaspor - Fenerbahçe maçında Önder ile sarı-lacivertli ekibin bulduğu golde orta hakem Kuddusi Müftüoğlu ile büyük bir yanlışa imza attı. O maçın ardından ulusal basında bazı manşetler şu şekildeydi; Fanatik / No-'EL' Baba, Zaman / Fenerbahçe zirveye 'EL' koydu, Hürriyet / 2. Konya Vakası.

Olayın kahramanlarından Önder Turacı maçın ardından pozisyonla ilgili olarak topu omuz ve göğüs karışımı bir nokta ile filelere gönderdiğini söylerken "Bence goldü" dedi.

Hafta sonu oynanan Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçında ise yardımcılık yapan Nihat Mızrak Lugano'nun ilk golünde tartışmalı bir karar vererek ofsayt bayrağını kaldırmamış ve Uruguaylı oyuncunun golü nizami sayılmıştı. Bu pozisyon maçın ardından ofsayt olduğu gerekçesiyle çok tartışılmıştı.

Trabzonspor cephesi ise dün resmi internet siteleri aracılığıyla yaptıkları sert açıklamada Merkez Hakem Kurulu'nun hakem atamalarına tepki gösterirken, Nihat Mızrak'ın Fenerbahçe yöneticisi Nihat Özdemir ve başkanı Aziz Yıldırım ile olan hemşerilik bağlantısı dile getirmiş ve oyunun adil olmadığı konusunda tepkisini ortaya koymuştu.

Nihat Mızrak'ın bu sezon yönettiği Fenerbahçe maçları:

GENÇLERBİRLİĞİ 2-4 FENERBAHÇE

FENERBAHÇE 2-0 TRABZONSPOR

GAZİANTEPSPOR 2-1 FENERBAHÇE

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title