Haberler

Terry, Rakip Yerine Kendi Arkadaşını Tutunca Tur PSG'nin Oldu

Güncelleme:

PSG, Chelsea'yi eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselirken Terry'nin rakip yerine kendi arkadaşını tuttuğu pozisyonda Thiago Silva, cezayı gol atarak kesti.

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Chelsea, 1-1'in rövanşında, 10 kişi kalan Paris Saint-Germain'e 2-2'lik sonuçla elenirken dün gece yaşanan bir pozisyon büyük dikkat çekti.

RAKİP YERİNE KENDİ ARKADAŞINI TUTTU

Hürriyet'in haberine göre; Uzatma dakikalarında Paris Saint Germain köşe vuruşu kullanmaya hazırlanırken, Chelsea kaptanı John Terry takım arkadaşı Gary Cahill'i durdurmakla meşguldü. Pozisyon gereği Thiago Silva'yı tutması gereken Terry pozisyona o kadar konsantre olmuştu ki yanındaki kişinin takım arkadaşı Cahill olduğunu fark etmedi.

SILVA, CEZAYI KESTİ

Gary Cahill'i oldukça sıkı tutan ve markajı altına alan John Terry hatasını fark ettiğinde ise Thiago Silva'ya yetişmek için çok geç kaldı. Brezilyalı futbolcu pozisyon esnasında Terry'nin üstünden topa kafayla vurdu ancak kaleci Courtois'in müdahalesiyle dışarı gitti. Pozisyon sonrası Chelse teknik direktörü Mourinho'nun çok sinirlendiği fark edildi.

İNGİLİZLER DALGA GEÇTİ

Bu ilginç ve bir o kadar komik pozisyon karşılaşmanın ardından İngiliz yorumcuların esprili yorumlarından nasibini alırken sosyal medyada da çok konuşuldu.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Thiago Silva John Terry Chelsea Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

harun abı:

4 sene ıcıcıyım bole kafa yasamadım

17
1
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Kafayı cekmis heralde

8
2
yanıtYanıtla
pascal noumamobilWeb@haberler.com:

miyadını değil miladını doldurdu diyceksin güzel kardeşim

3
6
yanıtYanıtla
alex de souzamobilWeb@haberler.com:

John Terry chelsea de miyadını çokdan doldurdu

7
1
yanıtYanıtla
serikliMobil-ANDROID:

Terry bahis oynamış ondandır

8
0
yanıtYanıtla
Muğla Kartalı:

milat-milad ya da miyat değil arkadaşlar. . doğrusu miad''dır. miad son kullanma tarihi demektir. milad ya da milat başka bir şeydir. miyat ndiye bir kelime yoktur. varsa da konuyla yakından uzaktan ilgisinin olacağını düşünmüyorum. .

3
3
yanıtYanıtla
Seyhmus artan Mobil-IOS:

Topa bakıyorsun bari biraz önünede bak be adam bak tur gitti

5
0
yanıtYanıtla
HahahamobilWeb@haberler.com:

Kafa gitmis adamin :D

5
0
yanıtYanıtla
21:

Bİ KARAR VERİN MİLAD MI MİYAD MI LAN

0
4
yanıtYanıtla
alex de souzamobilWeb@haberler.com:

Telefondaki tuşlar sebebi ile yazdıgım miyad kelimesinin doğrusu evet “ miad “ dır.. Anlamı ömrünü bitirmiş ,kullanım süresi bitmiş demektir . “ DEDE“ isimli arkadaş kültür demişsin ,ben Fransada 7 yıldır Türkçe ögretmenligi yapan ve halende lisans eğitimi gören bir öğretmenim..

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title