Haberler

Tekvandocular Bursa'yı Temsil Etmek İçin Yarıştı

Analig Tekvando karşılaşmalarında Bursa’yı temsil edecek olan tekvandocular, Mudanya Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda hünerlerini gösterdi.

Analig Tekvando karşılaşmalarında Bursa'yı temsil edecek olan tekvandocular, Mudanya Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalarda hünerlerini gösterdi.

Spor Bakanlığı'nın önemli projelerinden olan ve 2 yıldır ülkemizde başarıyla uygulanan Analig Tekvando karşılaşmaları için yapılan eleme müsabakalarına Bursa ve Mudanya'dan önemli kulüplerin sporcuları katıldı. Mudanya Spor Salonu'nda gerçekleşen 2016 yılı seçmeleri ile Bursa'yı temsil edecek sporcular belirlendi.

Bursa İl Tekvando Temsilcisi Turgay Aydın ve Mudanya Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Tahir Yılmaz'ın gözetiminde sona eren müsabakalarda sıkletlerinde birinci olan kız ve erkek sporcular, önümüzdeki yıl Bursa adına yarışacak. Gurup maçları Ocak ayı içerisinde Sakarya'da gerçekleşecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mudanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title