Haberler

Teklif yapıldı! Attila Szalai, Almanya yolcusu

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcularından Attila Szalai'ye Alman ekibi Hoffenheim resmi teklif yaptı. Başarılı oyunucunun temsilcisi, transfer görüşmelerini sürdürmek üzere Almanya'da Hoffenheim ile görüştü.

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe'de takımın yıldız futbolcusu Attila Szalai hakkında bir gelişme yaşandı. Macar savunma oyuncusuna, Alman ekibi Hoffenheim teklif yaptı.

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Attila Szalai için sarı-lacivertli kulüp ile görüşmelerini sürdüren Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'ın yetkilileri, Szalai'nin menajeri ile Almanya'da bir görüşme gerçekleştirdi.

YENİ ADRESİ NERESİ OLACAK?

Sarı-lacivertli takımda başarılı sezonlar geçirerek taraftarın beğenisini kazanan başarılı savunmacı Szalai'nin yeni adresinin neresi olacağı ise merak konusu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

pentakill lol:

bizi yaptığı kritik maçlarda kritik hatalar ile şampiyonluktan etti. adamın tek bir tutulur yanı var sakatlanmıyor ve disiplinli çalışıyor. bence gönderin.

8
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title