Haberler

Tekin'den Ümit Milli Takımı'na Ziyaret

Çeyrek final hazırlıklarını Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda sürdüren U-20 Ümit Kızlar Basketbol Milli Takımı çalışmalarını yerinde izleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, tüm Samsun ve Tekkeköy halkını millilere destek olmaya ve...

Çeyrek final hazırlıklarını Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda sürdüren U-20 Ümit Kızlar Basketbol Milli Takımı çalışmalarını yerinde izleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, tüm Samsun ve Tekkeköy halkını millilere destek olmaya ve maçları izlemeye davet etti.

Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda çeyrek final hazırlıklarını sürdüren U-20 Ümit Kızlar Basketbol Milli Takımı Menajeri Abdullah Kutlu, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin'i makamında ziyaret etti. Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılacak çeyrek final maçına halkın ve vatandaşların katılımını sağlama konusunda yardım ve destek istedi. Ayrıca U-20 Ümit Kızlar Basketbol Milli Takımı oyuncularının tamamı tarafından imzalanmış flamayı Tekin'e hediye etti. Ardından Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda çeyrek final hazırlıklarını sürdüren U-20 Ümit Kızlar Basketbol Milli Takımı'nı çalışma esnasında ziyaret eden Başkan Hayati Tekin, her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti ve başarı dileklerinde bulundu.

Tekin, "İlçemizde bulunan Yaşar doğu Spor Salonu'nda düzenlenecek maçlara tüm Samsun ve ilçe halkını davet ediyorum. Milli takımımızı yalnız bırakmayalım. Moral için seyirci desteği çok önemli. Biz üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmeye hazırız. Milli takımımıza güveniyoruz. Milli takımımıza ve ekibine başarılar dilerim. Tüm Samsun'u milli takımımıza desteğe bekliyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdullah Kutlu Hayati Tekin Yaşar Doğu Tekkeköy Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title